Industry Wire

Undagrid is verkozen tot beste IoT Start-up van Europa

In de zoektocht naar de meest innovatieve Internet of Things start-up ideeën, komt het idee van de Nederlandse start-up Undagrid het beste uit de bus.

Van alle Internet of Things ideeën uit 25 EU landen waren er 11 finalisten gekozen. Deze finalisten hebben op 13 november hun pitch voorgedragen in Stockholm voor een publiek van 250 mensen en een internationale jury van ondernemers, investeerders en experts uit de industrie. Undagrid behaalde de eerste plaats.

Undagrid won 40.000 Euro met hun tracking oplossing voor bagagekarren en vliegtuigtrappen op luchthavens en toekomstige plannen die ze met hun bedrijf hebben. Undagrid is een technologiebedrijf dat een communicatienetwerk levert speciaal gericht op de snel groeiende markt van het Internet der dingen, oftewel “the Internet of Things”.

Undagrid wint niet alleen de financiële middelen maar ook een plek in het EIT ICT Labs ecosysteem waarbij internationale organisaties, universiteiten, onderzoeksinstituten en bedrijven zijn aangesloten. Daarnaast hebben ze voor de komende zes maanden een extra kantoorlocatie bij EIT ICT Labs in Eindhoven. Daarnaast worden ze ondersteunt door een team van coaches en mentoren.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht