Industry Wire

Geplaatst door Unit4

Unit4 Bedrijfssoftware gaat samenwerking aan met integratiepartners VCSW en Softbrick

Utrecht, 8 juni 2020 – Unit4 Bedrijfssoftware is partnerships aangegaan met VCSW en Softbrick ter verrijking van het Unit4 Personeel & Salaris-portfolio. Door deze samenwerkingen worden bestaande en nieuwe klanten van unieke en aanvullende diensten voorzien. Zo kunnen Unit4 Personeel & Salaris-gebruikers nu de sociale wetgeving goed toepassen en personeelsplanning en tijdregistratie naadloos in de payroll-software verwerken.

VCSW voor een betere toepassing van sociale wetgeving
Om sociaal werkgeverschap te stimuleren, ontwikkelt VCSW slimme innovatieve oplossingen die organisaties meer inzicht bieden in de mogelijkheden en correcte toepassing van de sociale wetgeving. Sociale wetgeving, en bijbehorende subsidieregelingen, is dermate complex dat ondernemingen hier veel geld laten liggen om de eenvoudige reden dat men de expertise niet bezit. Door de koppeling met Unit4 Personeel & Salaris kan VCSW de data van de werknemers direct gebruiken in het advies rondom de subsidies. Hierdoor is er geen dubbel werk en kan het proces direct worden gestart. Door het gehele proces over te nemen, van analyse tot aanvraag, zorgt VCSW ervoor dat de ondernemer hier zelf weinig tijd aan kwijt is.

Softbrick voor een directe koppeling tussen personeelsplanning en payroll
Softbrick levert Workforce Management (WFM)-software voor onder meer personeelsplanning en tijdregistratie. Deze integratie heeft een belangrijke toegevoegde waarde voor klanten; op basis van relevante KPI’s wordt de optimale personeelsplanning gemaakt zodat de juiste medewerkers, op het juiste moment en op de juiste plek aanwezig zijn. De gewerkte tijd wordt volgens de geldende cao berekend, waarna de resultaten direct in Unit4 Personeel & Salaris worden verwerkt. Dit levert een aanzienlijke tijdsbesparing op en geeft meer inzicht. Daarnaast zorgt de ESS (employee self service)-app, waarmee medewerkers hun eigen rooster en saldi kunnen bekijken, naast een efficiënt werkproces ook voor een hogere medewerkerstevredenheid.

“Wij zijn erg blij deze twee integratiepartners aan ons te verbinden en door onze gezamenlijke diensten het onze klant nog makkelijker te maken. Deze partijen zijn het begin van een aantal additionele partners waarmee we in gesprek zijn met als doel een compleet portfolio te kunnen bieden waarmee de HR-afdeling alles onder controle heeft”, zegt Herman de Jonge, CEO Unit4 Bedrijfssoftware.

###
Over Unit4 Bedrijfssoftware
Unit4 Bedrijfssoftware is leverancier van verrassend slimme oplossingen voor de accountant, de ondernemer en de grootzakelijke markt. Met een track-record van 40 jaar weten we als geen ander hoe we bedrijfssoftware kunnen leveren waarmee onze klanten ‘alles onder controle’ houden. Zo kan de accountant beter zijn toegevoegde waarde laten zien en ondernemers doen wat zij leuk vinden; succesvol ondernemen. Het hoofdkantoor van Unit4 Bedrijfssoftware is gevestigd in Utrecht met verdere kantoren in Sliedrecht, Barendrecht en Hengelo. En een vestiging in Brugge.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht