Industry Wire

Geplaatst door Wasserman Benelux

Wasserman en ROKNE brengen pickleball naar Europa

Wasserman is verheugd om de nieuwste toevoeging aan hun snel groeiende klantenlijst aan te kondigen: ROKNE, het beroemde Amerikaanse merk van accessoires voor de snelst groeiende sport ter wereld, pickleball.

ROKNE vestigt zichzelf als leider in de pickleballgemeenschap met hun hoogwaardige producten die geavanceerde technologie combineren met levendige ontwerpen. Hun inzet op kwaliteit en innovatie heeft hen een prominente positie opgeleverd onder pickleball spelers en liefhebbers.

ROKNE erkent het immense potentieel van de Europese markt en is een partnerschap aangegaan met Wasserman om hun merkuitbreiding te stimuleren en de zichtbaarheid van pickleball in heel Europa te vergroten. Met deze samenwerking zal Wasserman zijn uitgebreide expertise in sportmarketing inzetten om ROKNE te helpen hun merkaanwezigheid te vergroten en de bekendheid van pickleball op continentale schaal te vergroten.

“We kijken ernaar uit om met ROKNE samen te werken en hun missie te ondersteunen om het enthousiasme van pickleball te verspreiden over heel Europa,” zegt Gaetan De Meulenaere, Account & Business Development Manager bij Wasserman. “ROKNE’s innovatieve producten en levendige ontwerpen sluiten perfect aan bij het dynamische en groeiende karakter van de sport.”

“ROKNE is verheugd om samen te werken met Teamwass om haar hoogwaardige en stijlvolle pickleball producten naar de Europese gemeenschap te brengen. Pickleball is een van de snelst groeiende sporten ter wereld en wint snel aan populariteit in Europa. Wasserman’s wereldwijde bereik en haar succesvolle staat van dienst in het promoten van sport en entertainment merken maakte Teamwass de voor de hand liggende keuze om ROKNE op de Europese markt te brengen. We zijn verheugd om met Wasserman samen te werken om de sport waar we van houden te laten groeien.” zegt Brian Ivy, Co Founder en CEO bij ROKNE Pickleball.

Pickleball doormaakt een snelle groei op de Europese markt waardoor het een divers en gepassioneerd publiek aantrekt. Door samen te werken met Wasserman, wil Rokne profiteren van dit momentum en een sterke voet aan de grond krijgen in Europa.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht