Industry Wire

Webprint.nl versterkt leidende rol in Nederlandse online fotomarkt

Oldenzaal, 20 februari 2014 – Met trots kondigt Webprint.nl de afronding van de overname van Posters.nl per medio februari 2014 aan. Klanten van Posters.nl alsook de internationale websites (waaronder Posters.be en Posters.de) kunnen gewoon gebruik blijven maken van de website en de diensten die daarop worden aangeboden. Daarnaast gaan klanten profiteren van het uitgebreide aanbod van gepersonaliseerde fotoartikelen die Webprint.nl aanbiedt.

John Glorie (algemeen directeur Webprint): “Dit is een uitstekende aanvulling op ons bestaande uitgebreide productassortiment. Posters.nl heeft een unieke positie in het sterk groeiende wanddecoratiesegment van de Nederlandse online fotomarkt.”

Webprint.nl ziet naast de versterking van haar marktpositie ook veel kansen voor intensieve samenwerking tussen de twee websites. Zo kunnen klanten van Posters.nl gebruikmaken van een veel breder productaanbod op het gebied van gepersonaliseerde fotoartikelen die Webprint.nl op dit moment in ruime mate aanbiedt. Andersom kunnen klanten van Webprint.nl genieten van een breder aanbod van voorbedrukte posters in vele thema’s en variaties.

Over Webprint.nl
Webprint.nl is de meest veelzijdige online fotoservice van Nederland en bestaat sinds 2004. Bij Webprint.nl kan men met eigen digitale foto’s persoonlijke producten maken en bestellen zoals fotoalbums, foto op canvas, fotoagenda’s, fotokalenders, fotoafdrukken, originele wenskaarten en nog veel meer fotoproducten. Met de speciale online Webprint software gaat dat allemaal snel en makkelijk zonder dat hiervoor technische kennis nodig is. Productie van al deze fotoproducten vindt plaats in Nederland, in Oldenzaal.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht