Industry Wire

Geplaatst door Dentons

Wesley Boldewijn benoemd tot co-head van de Europese TMT-praktijk van Dentons

Amsterdam, 27 september 2023 – Dentons, ’s werelds grootste global advocatenkantoor, heeft partner Wesley Boldewijn aangesteld als co-head van de Europese Technology, Media and Telecommunications (TMT) groep. Hij vervult deze rol samen met de zittende TMT-co-head Karol Laskowski.

Als partner in de belastingpraktijk adviseert Wesley Boldewijn cliënten over Nederlandse, Europese en internationale belastingvraagstukken, met bijzondere aandacht voor de belastingheffing van de digitale economie. Hij ondersteunt technologiebedrijven en bedrijven in andere sectoren bij belastingvraagstukken die verband houden met hun transitie naar de nieuwe economie, waaronder de belastingheffing op digitale en online diensten. Hij adviseert ook in bredere zin over vennootschapsbelasting, fiscale structurering van fusies en overnames en investeringen, toepassing van belastingverdragen, belastingbeleid en belastinggeschillen.

Wesley Boldewijn over zijn benoeming: “Met de groeiende aandacht voor technologie en vooral de impact van nieuwe technologieën op de wereld, is het een spannende tijd om deze rol op te pakken. Nu internationale wetgeving een inhaalslag aan het maken is op de snelheid waarmee economieën digitaliseren, staan onze cliënten voor zowel uitdagingen als kansen. Ik kijk er erg naar uit om nog nauwer samen te werken met onze collega’s in heel Europa om ervoor te zorgen dat onze cliënten voorop blijven lopen.”

“Met het ongekende tempo van de ontwikkeling van technologie en AI zijn alle bedrijven nu in feite technologiebedrijven. De TMT-sector heeft dan ook een hoge prioriteit voor onze cliënten en onze organisatie”, aldus Tomasz Dąbrowski, Chief Executive Officer van Dentons Europe. “Wesley is een ‘rising star’ partner die niet alleen technische competentie, maar ook een innovatieve mindset met zich meebrengt.”

De in Warschau gevestigde Karol Laskowski (partner in de Intellectual Property, Data and Technology-praktijk): “Ik ben erg enthousiast om leiderschapsverantwoordelijkheden met Wesley te delen. We zijn allebei erg gefocust op de ontwikkeling van technologie-, media- en telecommunicatieklanten, maar we brengen verschillende perspectieven en producten met ons mee. Dat maakt ons een heel goed team. Samen zullen we het profiel van Dentons in de TMT-sector verder vergroten.”

Met ruim 5.900 advocaten wereldwijd is Dentons het grootste global advocatenkantoor ter wereld. Sinds Dentons zes jaar geleden de Nederlandse markt betrad, heeft het de omvang van zijn kantoor in Amsterdam meer dan verdubbeld, zowel qua omzet als qua personeelsbestand. Het Amsterdamse kantoor telt momenteel 104 advocaten, notarissen en fiscalisten.

— EINDE PERSBERICHT —

Over Dentons
Dentons is ’s werelds grootste global advocatenkantoor. Meer dan 12.500 professionals, waaronder 5.900 advocaten, zetten op meer dan 160 locaties in meer dan 80 landen hun talenten in om cliënten te adviseren over de ambities en uitdagingen waar zij voor staan. Dentons helpt bij de groei, bescherming, exploitatie en financiering van organisaties door unieke wereldwijde en lokale juridische oplossingen te bieden. Polycentrisch, missiegericht en toegewijd aan inclusiviteit, diversiteit, gelijkwaardigheid en duurzaamheid. Onze focus ligt op wat voor u het belangrijkst is. www.dentons.com
Volg ons op LinkedIn of Insta.

Zaanouni Law Firm & Associates > LuatViet > Fernanda Lopes & Associados > Guevara & Gutierrez > Paz Horowitz Abogados > Sirote > Adepetun Caxton-Martins Agbor & Segun > Davis Brown > East African Law Chambers > For more information on the firms that have come together to form Dentons, go to dentons.com/legacyfirms

Dentons is a global legal practice providing client services worldwide through its member firms and affiliates. This email may be confidential and protected by legal privilege. If you are not the intended recipient, disclosure, copying, distribution and use are prohibited; please notify us immediately and delete this email from your systems. Dentons Europe LLP is a limited liability partnership registered in England and Wales offering professional services as advocaten and civil law notaries (notarissen) and tax advisors (fiscalisten) seated in Amsterdam and registered with the Trade Registry of the Chamber of Commerce under number 73505323. The Dentons Europe Region Terms of Business, which contain a limitation of liability, are applicable and available on request. Please see dentons.com for Legal Notices.

Dentons is een wereldwijde aanbieder van juridische diensten aan cliënten over de hele wereld door middel van aangesloten kantoren en deelnemingen. Deze e-mail kan vertrouwelijk zijn en worden beschermd door een beroepsgeheim. Indien u niet de beoogde ontvanger bent, is openbaar maken, kopiëren, verspreiden en gebruik verboden. Wij verzoeken u ons direct te informeren en deze e-mail van uw systemen te verwijderen. Dentons Europe LLP is een limited liability partnership geregistreerd in Engeland en Wales met als doel de uitoefening van de rechtspraktijk, daaronder begrepen de advocatuur en het notariaat, en de fiscale praktijk, en is gevestigd te Amsterdam en ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 73505323. De Dentons Europe Region Terms of Business, waarin een beperking van aansprakelijkheid is opgenomen, zijn van toepassing en zijn op verzoek beschikbaar. Kijk op dentons.com onder Legal Notices.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht