Whatson Planner lanceert de zoekmachine voor tijd

Utrecht – 19 december 2015 – Plannen anno 2015 is nog altijd lastig. Geboren uit de persoonlijke ergernis dat het vaak meer tijd kost om agenda’s af te stemmen dan de afspraak duurt, zijn de oprichters van Whatson Planner op zoek gegaan naar een oplossing.

Geen eindeloze uitwisselingen per chat, WhatsApp, datumprikkers, sms, mail of telefoon meer; plannen is nog nooit zo makkelijk geweest. Vanaf nu selecteer je contacten en Whatson geeft je onmiddellijk de drie beste tijdstippen om af te spreken. Niet alleen is het maken van afspraken veel makkelijker, het is ook veel leuker: maak prachtige foto-uitnodigingen, zie in één oogopslag wat je de komende week gaat doen en leef naar je afspraak toe met de afspraak-chat.

“Afstemmen over een afspraak per mail of sms is inefficiënt. Daarnaast zijn bestaande oplossingen als Doodle en Datumprikker niet altijd de juiste keuze, omdat het vaak lang duurt voordat iedereen geantwoord heeft. Whatson Planner vindt direct het beste tijdstip en waarborgt tegelijkertijd de noodzakelijke privacy”, aldus Jelle Lute (een van de oprichters van Whatson Planner).

Per vandaag is de in Nederland ontwikkelde app Whatson Planner kosteloos te downloaden via de Apple App en Google Play Stores (zoekterm: Whatson Planner).

Over Whatson Planner:

Whatson Planner is het resultaat van een start-up uit Utrecht. Na een moeizaam tot stand gekomen afspraak tussen de twee oprichters was hun gemeenschappelijk doel direct duidelijk: met zijn tweeën of in groepsverband afspreken leuker en gemakkelijker maken. De voornaamste uitdaging zat in het creëren van een platform- en smartphone-onafhankelijk planningsalgoritme.

Na ruim twee jaar ontwikkelen, meerdere prototypes en testrondes in het nu raak. “Bijna drie jaar na onze eerste afspraak, zijn we trots dat we Whatson Planner aan iedereen kosteloos kunnen aanbieden. We hopen dat veel mensen er dankbaar gebruik van gaan maken en dat er volop wordt afgesproken”, aldus het Whatson Planner team.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond.

terug