Industry Wire

Geplaatst door Zscaler

Zscaler en ServiceNow-integratie biedt Enterprise Cloud Data Control en snelle detectie en respons

Amsterdam, 10 juni 2021Zscaler, leider in cloudbeveiliging, kondigt nieuwe integraties aan met ServiceNow, leider in digital workflows. Deze nieuwe integraties bieden geavanceerde zichtbaarheid, toegangscontroles en data-security voor optimale cloud-dataprotectie en security incident response. Door deze verbeteringen profiteren klanten nog meer van hun Zero Trust-architecturen door volledige controle te krijgen over gevoelige cloudgebaseerde data en snelle detectie en respons van dreigingen tijdens hun digitale transformatie-reis.

Dit nieuwe aanbod biedt native opname van Zscaler’s cloud security threat intelligence om dreigingsonderzoek en responsworkflows voor cloud-first organisaties te versnellen. Deze integraties vereenvoudigen werkzaamheden voor security-teams door hen de mogelijkheid te bieden om bruikbare data te bekijken vanuit één console. Dit vermindert de noodzaak om te schakelen tussen onsamenhangende beheertools voor point-solutions.

Met Zscaler Data Protection-integraties kunnen klanten hun dataprotectie en compliance op het ServiceNow Now Platform verbeteren. Door Zscaler toe te staan authenticatie te beheren, kunnen externe en onbeheerde apparaten makkelijker worden beperkt in hun toegang tot het platform en de data van ServiceNow. Apparaten hebben alleen toegang tot ServiceNow via Zscaler, waarbij beveiligingsbeleid en toegangscontroles tot gevoelige data kunnen worden afgedwongen.

“De migratie van applicaties en data naar de cloud  zorgt ook voor netwerktransformatie”, zegt Amit Sinha, president, CTO en bestuurslid bij Zscaler. “Tegelijkertijd verschuiven organisaties naar een hybrid workforce, waar het werken op afstand snel de norm aan het worden is. Dit vereist een compleet nieuwe aanpak van security, op basis van Zero Trust. Zscaler garandeert dat alleen geauthenticeerde gebruikers en veilige apparaten toegang hebben tot ServiceNow, zonder ze op hetzelfde netwerk te plaatsen. Door threat intelligence te delen en gebruik te maken van contextgebaseerde toegangscontroles, kunnen Zscaler en ServiceNow bedrijfsrisico’s verminderen, compliance vereenvoudigen en de gebruikerservaring voor werken op afstand verbeteren.”

Door de kracht van Zscaler en ServiceNow te combineren kunnen gezamenlijke klanten hun dataprotectie en compliance verbeteren terwijl incident response wordt gestroomlijnd:

  • Herstel dataprotectie en compliance: Organisaties kunnen inzicht in data verbeteren en exfiltratie helpen voorkomen door aangewezen ServiceNow-instances te scannen op gevoelige data en schendingen. Zo kunnen zij snel zien hoe data worden gebruikt en wie er toegang tot heeft.
  • Veilig werken vanaf elke locatie: Riskante, onbeheerde en BYOD-apparaten krijgen geen toegang tot het Now Platform en de gevoelige data binnen dat platform. Dit maakt een veilige work-from-anywhere-ervaring enkel mogelijk op beveiligde en beheerde apparaten.
  • Stroomlijn incident response: De toevoeging van Zscaler Threat Intelligence aan incident response-workflows binnen de ServiceNow Security Incident Response Security Orchestration Automation en Response (SOAR)-oplossingen, zorgt ervoor dat IT-leiders sneller kunnen reageren op dreigingen. Daarnaast automatiseert ServiceNow de toevoeging van nieuwe kwaadaardige domeinen en URL’s aan Zscaler Internet Access zodat de dreiging direct kan worden ingeperkt.

“Terwijl moderne bedrijven zich haasten om te digitaliseren, hebben snelle technologie en datagroei ervoor gezorgd dat de privacy en beveiliging van data hoog op de agenda staat”, zegt Pablo Stern, SVP of IT Workflow Products bij ServiceNow. “ServiceNow’s workflows creëren een enterprise-brede basis die de veerkracht en flexibiliteit van het digitale landschap van een organisatie helpen garanderen. Door de samenwerking met Zscaler kunnen wij onze workflows uitbreiden om klanten te helpen security-issues beter te onderzoeken en verhelpen.”

Alle Zscaler-integraties met ServiceNow zijn nu beschikbaar. Voor meer informatie, bezoek: zscaler.com/servicenow

Om meer te ontdekken over Zscaler en ServiceNow, registreer hier voor Zenith Live, Zscaler’s virtuele evenement op 16 en 17 juni.

Over Zscaler

Zscaler (NASDAQ: ZS) versnelt digitale transformatie en maakt klanten meer agile, efficiënt, veerkrachtig en veilig. De Zscaler Zero Trust Exchange bescheremt duizenden klanten van cyberaanallen en dateverlies door gebruikers, apparaten en applicaties veilig met elkaar te verbinden vanaf elke locatie. Verveeld over meer dan 150 datacenters wereldwijd is de op SASE-gebaseerde Zero Trust Exchange het grootste inline cloud security-platform ter wereld.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht