Deel dit artikel
-

Tweakers verkozen tot Website van het Jaar

Tweakers heeft Hyves van de troon weten te stoten in de Website van het Jaar-verkiezing. De technologie- en consumentenelektronocasite gaat met de prijs aan de haal dankzij de sterke achterban.

Hyves wist dankzij haar leden vorig jaar de prijs in de wacht te slepen. In een eerdere verkiezing was het nog Google die de goedkeuring van het publiek kreeg.

Bij de jaarlijkse verkiezing mag het publiek websites beoordelen in 21 categorieën. Per categorie zijn er twee prijzen. Een voor de beste website en een voor de populairste website. De populairste website is de site die de meeste stemmen krijgt. De beste website wordt beoordeeld op een aantal punten als inhoud, navigatie en ontwerp.

Tweakers wist in de eigen categorie beter te scoren op de verschillende punten dan de concurrerende sites. Daarnaast ontving de site de meeste stemmen. Ook gaven de stemmers aan de site bij andere mensen aan te bevelen. Nog een punt waarop de sites werden beoordeeld.

In totaal werden er 1,3 miljoen stemmen uitgebracht. In de categorie Auto en Vervoer ging Marktplaats Auto’s aan de haal met de titel beste website. ANWB.nl werd hier bestempeld als populairste site. Andere winnaars zijn onder meer YouTube (entertainment), Zylom (Games), Google (Zoeken en Vinden), iBood (Ecommerce) en Gay.nl (Dating). Een volledig overzicht is hier te vinden

Deel dit bericht

1 Reactie

Mascha

Hogeschool Utrecht en Evident Interactive, gefeliciteerd. Topprestatie!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond