Deel dit artikel
-

Ben van der Burg verlaat directie WebAds

Ben van der Burg begon in 2006 bij WebAds in het managementteam en werd later als Product Director verantwoordelijk voor alle producten van WebAds. Na drie jaar en drie maanden verlaat hij de directie bij WebAds en gaat hij bij Triple IT aan de slag als commercieel directeur.

Van der Burg gaat met zijn carrièrestap van een club, meer gericht op advertising, naar een meer technisch georiënteerd bedrijf. "Bij WebAds ben je bezig om waarde te creëren, als middel gebruik je advertising. En er is sprake van innovatie, wat je op dat vlak bijvoorbeeld met mobiel kunt doen."

Hij ziet genoeg overlap tussen beide bedrijven. "Triple IT zit in de digitale innovatieve services. Techniek, een product, is ook een middel om waarde te creëren. Het middel was de advertentie en is nu het product."

Bij WebAds hield Van der Burg zich bezig met waardecreatie voor uitgevers en adverteerders. "De kracht van Triple IT is dat ze innovatief zijn, maar dan moet je nog wel nadenken waar de waardecreatie zit. Hoe je dat optimaliseert, dat heb ik bij WebAds geleerd."

Schalk Stalman, medeoprichter van Triple IT deelt een werkverleden bij Vodafone met Van der Burg. "Ik deed bij Vodafone het commerciële gedeelte en Stalman het technische gedeelte. Dat was ‘rock en roll’ en werkte als een tierelier. Sinds die tijd hebben we al het idee dat we weer samen moeten werken. Dat roepen we al jaren, maar we zaten altijd in andere trio’s. Nu is het moment en moet het gebeuren."

Van der Burg kent Stalman uit 2003. De ‘collegiale vriendschap’ kent zijn oorsprong in een gadget. "Wij hadden allebei een Nokia 3650, waarop als eerste beelden gestreamd konden worden met GPRS."

Deel dit bericht

26 Reacties

Matthijs van den Broek

Proficiat, Ben!

Marc

"Techniek, een product, is ook een middel om waarde te cre?ren. Het middel was de advertentie en is nu het product." Schitterende uitspraak, alleen geen idee wat het betekent. Heeft Van den Burg dit echt zo gezegd? Misschien kan hij het nog wat toelichten?

ben

Hallo Marc, wat ik probeerde te zeggen is dat je door het advertentie model waarde creeert voor uitgever en adverteerder (voor alle stakeholders, (jeukterm). Als je een goed product hebt dan creeer je waarde je ook waarde voor uitgever, consument, klanten, adverteerder, etc. Dus waar ik over nadenk in mijn leven: 'hoe creeer ik waarde.' En dat doe ik het liefst met innovatieve producten in de digitale wereld. Hoop dat ik zo duidelijk ben, anders moet je me even mailen.

Peter Evers

Succes ermee ben! Volgens moet er sowieso aan de technische kant heel veel waarde gecree?rd worden willen we met de digitale advertentiemarkt ook maar iets van extra waarde cree?ren. Mooie stap dus!

arno

Lieve Ben!!!Leuke stap! Van harte!xArno

Tjeerd Kooij

Ben, uiteraard balen we hiervan. Hoe dan ook veel succes bij Triple en bedankt voor alles!

richard

Gelukkig heb ik meer verstand van verzekeren!!!Ben van harte, groeten van je zwager PS: en je zus !

Danny

Ben van harte gefeliciteerd. We gaan je zeker missen in de strijd om de regionale dagbladen op de kaart te krijgen bij de adverteerders. Trouwens, je had het dinsdag best kunnen vertellen 😉

Hans Voorn

Gefeliciteerd Ben!

Mark

Succes met de nieuwe job. Spreek je snel. Groeten, Mark

Bart van Aalst

Ben, Van harte gefeliciteertd!!Leuk man! 

Michael Plein

Ben nieuwe collega, ik heet je van harte welkom!  Gr. Michael @Triple IT

Michiel van Overbeek

Voor Triple It een goede stap voorwaarts. Het bedrijf barst van de technische ideeen en met de juiste commerciele kijk kan dit super vermarkt worden.  Triple It kan zich zelf zo nog verder profileren. Succes! Michiel

Gerben Mak

Haha, leuk zo'n felicitatieforum op Emerce! Bijzondere stap Ben, erg leuk voor je, congrats & good luck! Zullen we een innovatiecompetitie starten? :-)CU, Gerben

Gijs Piscaer ofwel Gipi

He Ben, Leuk! Ik zie je dan vast bij Triple IT!, een prachtig bedrijf met veel mogelijkheden!. Veeeel succes!

Justin Sandee

Mooie stap Ben! Van Harte en uiteraard veel succes!

M Roelofs

Wij houden Erik Hulsbosch!

Jeroen Swiers

Ben,  Een bijzondere stap naar een technische club……Veel suc6 daar en van harte gefeliciteerd. We houden contact… Jeroen Swiers

william linders

Ben gefeliciteerd en schalk natuurlijk ook

Peter Bennink

Ben, ga je nu weg omdat je Mobiel display advertising bij Webads niet succesvol van de grond hebt gekregen? Mobile Display Advertising is immers niet zo succesvol als iedereen had gehoopt. Is ook wel te zien aan de oude mobiele voorbeelden die op webads.nl staan. Voornamelijk zijn deze als gratis extraatje meeverkocht binnen de huidige online display campagnes. Jij was natuurlijk wel de mobiele expert binnen Webads, die flink heeft geinvesteerd om mobile displayadvertising van de grond te krijgen (oa door Mobile Mondays te sponsoren). Om in schaatstermen te blijven: Volgens mij ben je daarmee flink door het ijs gezakt..

ben

@allen dank voor de reactie, zitten mooie bij (@arno of @gerben)@peter dank voor de opbouwende kritiek, ik heb je een mail gestuurd met een uitnodiging voor een kop koffie, ik krijg de indruk dat ik iets van je kan leren.

Eylard Wurpel - wingmate

@Ben: mag ik bij het kopje koffie met Peter aanschuiven? Lijkt me heel interessant om het gesprek bij te wonen!

ben

@Eylard is voor mij ok. Ik stuur je een mail. Laten we voor het overzicht het aantal deelnemers verder beperken 😉

Dennis Muijser

WOW!, Ben en Schalk samen dat is dan nu wel heel veel sprankelende energie bij Triple-IT. Dat kan de service en innovatie enkel maar nog beter gaan maken.  Doet me denken aan de eerste dagen van mobiel internet toen we voor het eerst filmpjes op vodafone live! hadden en er door gezamelijke inzet mooie dingen werden gecreerd. Eigelijk kon het toen nog helemaal niet maar we deden het mooi wel! Ik verwacht nu niet anders. Van harte Ben en natuurlijk ook Triple-IT met deze topper!

Tom Meijeraan

Hoi Ben, Gefeliciteerd en ik hoop, dat deze hernieuwde samenwerking tussen jou en Schalk weer tot hele mooie nieuwe dingen gaat komen. Wel slecht, dat ik het nu pas van Schalk hoor, maar had ik maar beter op Emerce moeten kijken :-). Groet, Tom.

Frank Rosenhart

Ben en Schalk, jullie beider enthousiasme zal jullie tot grote hoogten brengen. Als dat maar goed gaat ;-) Succes samen! Frank

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond