Deel dit artikel
-

Groupon-concurrent LivingSocial komt naar Nederland

De kortingssite LivingSocial heeft plannen om de Nederlandse markt te betreden. In eerste instantie wil het bedrijf aanbiedingen voor de regio Amsterdam gaan bieden, maar Rotterdam lijkt ook op het lijstje te staan.

Op de site van de Amerikaanse kortingsspeler staat dat het bedrijf ‘binnenkort’ naar Amsterdam ‘komt’. In de overzichtslijst met steden waar aanbiedingen kunnen worden geselecteerd, is ook Rotterdam opgenomen. LivingSocial is tot nog toe enkel in de Verenigde Staten, Engeland en Canada actief.

Of de komst naar Nederland gebeurt door middel van een overname of op een andere manier, dat is niet duidelijk.

Gebruikers van de site schrijven zich in om een bepaald product met korting te kopen. Zo ook bij Groupon. Die concurrent versnelt de internationale uitrol met overnames. Zo nam het in mei nog Citydeal in Duitsland over, een speler die actief is in Europa, om daarmee ook op de Nederlandse markt actief te worden. Ook Japan en Rusland moesten er aan geloven door verschillende overnames van kortingssites in die landen.

Deel dit bericht

1 Reacties

Martijn

Jannemiek, nergens in jouw artikelen over 'group buying' lees ik over Groupdeal.nl, terwijl deze site toch al enige tijd een dagelijkse aanbieding voor verschillende steden heeft, en met succes. Groupdeal is een Nederlands initiatief, en dus geen Duits of Amerikaans bedrijf die hier met veel geld terrein kopen. Wellicht leuk om aandacht op te vestigen…

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond