Deel dit artikel
-

Apple bevestigt iPhone-evenement

De geruchten waren juist. Apple heeft een media-evenement voor 12 september aankondigd onder de noemer It’s almost here. Met ‘it’ wordt zo goed als zeker de iPhone 5 bedoeld.

Op de aankondiging is de vage schaduw te zien van het cijfer 5. Het evenement vindt plaats in het Yerba Buena Center in San Francisco om 10:00 uur ‘s ochtends plaatselijke tijd (19.00 uur Nederlandse tijd). Apple zal ook meer details vrijgeven over iOS 6, dat al uitgebreid is gedemonstreerd op de ontwikkelaarsconferentie.

Anders dan in het verleden heeft Apple de nieuwe iPhone amper geheim kunnen houden. Zo is inmiddels bekend dat de iPhone iets langer zal worden dan het huidige model, maar niet breder. Ook krijgt het toestel een kleinere aansluiting. Verder wordt er rekening mee gehouden dat NFC is ingebouwd.

Naar verluidt wordt de iPad Mini in oktober gelanceerd en niet al op 12 september.

Deel dit bericht

5 Reacties

E.J. Koopman

Wel langer maar niet breder? Vraag me af of dit echt de mooie uitstraling van de iPhone ten goede gaat komen.

Peter Olsthoorn

Wonderlijk hoe redacties wereldwijd de marketing van Apple onbetaald voor hun rekening blijven nemen.

Pieter

Inderdaad krijgt Apple een enorme hoeveelheid gratis reclame. Wordt volgens mij ook veroorzaakt doordat 80% van de uitgevers met Apple werkt. Het zendelingen-werk van de Apple bezitters (ooit wel eens een Microsoft logo op een auto gezien?) speelt ook mee. Desondanks adverteert Apple in andere landen (Duitsland en VS) wel als merk. In NL vindt Apple dat kennelijk niet nodig. Misschien de free-publicity kraan toch wat meer dichtdraaien?

Redactie Emerce

De lancering van een nieuwe iPhone is nu eenmaal iets dat mensen bezighoudt. Zie het aantal tweets bij dit bericht.

Jan

Lekker verhaal, moeten we dus weer allemaal nieuwe stekkertjes gaan kopen. Ik ga nog wel even verder met iPhone 4.NB iPad 1 bevalt ook nog prima.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond