Deel dit artikel
-

Curatoren rekenen op serieuze biedingen Free Record Shop

De curatoren van Free Record Shop verwachten nog deze week biedingen van drie geïnteresseerde partijen. Namen wil curator Henk van Rootselaar echter nog niet noemen.

Binnen twee weken moet er duidelijkheid zijn over de toekomst van de failliette winkelketen, zegt Van Rootselaar in het AD van vandaag.

Het afhaken van investeringsmaatschappij ProCures lijkt vooralsnog geen al te groot bezwaar. De curatoren konden zich niet vinden in de overdracht van een euro voor bedrijfsonderdelen uit de Belgische boedel en daarover ontstond ruzie.

President-commissaris Carel Bikkers van Free Record Shop zegt in De Telegraaf dat de tijd begint te dringen en er binnen 48 uur een andere koper voor Free Record Shop moeten komen, anders is het voorbij. Bikkerswilde met ProCures in zee.

Voor het bedrijfsonderdeel FAME komt wellicht een aparte doorstart. General manager Arthur ter Braak wil samen met inkoper Jeroen de Ruiter de toekomstige doorstart van FAME realiseren, zo vertelden zij een dezer dagen aan Entertainment Business. FAME sloot 30 juni haar deuren.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond