Deel dit artikel
-

Emerce lanceert Amsterdam eWeek

Vanaf maandag 7 tot en met vrijdag 11 oktober 2013 vindt de eerste Amsterdam eWeek plaats. Tijdens die week worden er op verschillende locaties in de stad evenementen georganiseerd die in het teken staan van online business, media, marketing en technologie.

Online is onmisbaar geworden in het bedrijfsleven en het dagelijks bestaan. Of het nu gaat om retail, de gezondheidszorg, de financiële sector, de game-industrie of de media. Professionals, managers en ondernemers uit deze sectoren zijn in steeds grotere mate aangewezen op de mogelijkheden en ontwikkelingen op het gebied van digitale marketing, media, e-business, e-commerce, online development en online technologie.

Het doel van Amsterdam eWeek is om een podium te bieden voor nationale en internationale bedrijven in deze sector. De nieuwste ontwikkelingen en trends komen aan bod, best practices worden gepresenteerd, en het zakelijke netwerk wordt vergroot.

eWeek start op maandag 7 oktober. Met een uitgebreid aanbod van interessante events, workshops, walk-inns, dinners en parties, verspreid over de week waaronder een online gaming event, The Facebook Conference, Online Tuesday en e-Retail Europe. Donderdag 10 oktober staat in het teken van Emerce e-Day, het grootste e-business event van de Benelux met aansluitend e-Night, de party voor de online industrie (op een partyboot!)

De komende weken zullen meer activiteiten van de Amsterdam eWeek bekend worden gemaakt. Op Amsterdameweek.com is het meest actuele programma te vinden.

Deelnemers aan de eWeek zijn The Makers, Startup Bootcamp, Rockstart, ABN AMRO, The Innovation Factory, VODW, Economische zaken Amsterdam, Zoover, Clicknl, Pakhuis de Zwijger, de Balie, Lloyd Hotel, Info.nl, FMT, Launchdesk en Spil Games.

De Amsterdam eWeek is een initiatief van Emerce in nauwe samenwerking met verschillende participanten.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond