Deel dit artikel
-

Evernote straks ook voor zakelijke gebruikers

De knipseldienst Evernote gaat zich later dit jaar op zakelijke gebruikers richten onder de noemer Evernote Business. Zo kunnen gebruikers knipsels delen met collega’s in de onderneming.

Bedrijven kunnen al wel een bètaversie uitproberen, maar pas in december gaat de nieuwe dienst van start voor tien dollar per gebruiker per maand. Persoonlijke en zakelijke data van de gebruiker blijven strikt gescheiden. In het algemeen zal de dienst niet erg verschillen van de versie die iedereen nu kent.

Evernote gaat dan ook telefonische ondersteuning bieden.

De Italiaanse leverancier van schetsboeken Moleskine en Evernote hebben vrijdag ook het Evernote Smart Notebook aangekondigd. Dit is een speciaal notitieboek, waarmee creatieve ideeën op papier direct kunnen worden gedigitaliseerd en gesynchroniseerd met de Evernote app voor de iPhone, iPad en iPod Touch.

Het Evernote Smart Notebook wordt vanaf 1 oktober geleverd met drie maanden gratis Evernote Premium, in regulier en pocket-formaat voor respectievelijk, 29,95 en 24,95 dollar.

Evernote werd in 2008 opgericht en had al elf miljoen gebruikers vorig jaar zomer. Financiering komt van by Sequoia Capital, Meritech Capital en CBC Capital.

Om video’s van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Deel dit bericht

2 Reacties

Ayman van Bregt

Toch wel jammer dat Evernote gekwalificeert (en in mijn ogen gedegradeert wordt) als ‘knipseldienst’. Ze zijn zoveel meer in ieder geval.

Erwin Boogert

Daar heb je wel gelijk in. ‘Knipdienst’ is misschien de beknoptste beschrijving van wat het doet. Zelf zeggen ze iets als ‘de uitbreiding van je geheugen’. Je zou het als promopraatje kunnen zien, maar dat is ook wat het daadwerkelijk _is_ voor de gebruikers ervan die ik zelf kan.

Het blog van Evernote kent een aparte categorie waar wekelijks een of meerdere typische gebruiksscenario’s worden belicht:
http://blog.evernote.com/category/tips_stories/

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond