Deel dit artikel
-

Genomineerden DM M|V van het Jaar 2012 bekendgemaakt

Joris Merks (Google), Richard Verhoeff (Crystalloids Innovations), Willem Sodderland (Buzzer) en Christiaan Holman (Vodafone Nederland) zijn genomineerd voor de titel ‘DM M|V van het Jaar’. De winnaar wordt op 10 januari bekendgemaakt.

De titel ‘DM M|V van het Jaar’ wordt toegekend aan een persoon die zich in de voorbije twaalf maanden in het dialoogmarketingvak positief heeft onderscheiden. Het kan hierbij gaan om een prestatie binnen zijn organisatie of daarbuiten. Belangrijk is volgens de jury dat de prestatie impact en uitstraling heeft op het hele vakgebied. De vier genomineerden worden morgen getoetst op visie, onderscheidend vermogen, vernieuwing, durf en resultaat.

Op de DM Awards zal tevens de DM Oeuvre Prijs worden overhandigd, een prijs die door het DDMA-bestuur wordt toegekend aan een bijzondere persoon ter erkenning van zijn langdurige en succesvolle bijdrage aan het vak en de sector. De DM Oeuvre Prijs gaat naar Carel Rog, onbetwist eminence grise van de sector.

Deel dit bericht

1 Reacties

Barbara van de Roest

Denk dat jullie een hele belangrijke persoon zijn vergeten! De man achter Willem Sodderland, degene die Buzzer laat draaien Robbert Cornelissen.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond