Deel dit artikel
-

Helpling pleegt eerste overnames

Online poetscentrale Helpling doet in Duitsland zijn eerste overname, twee tegelijk eigenlijk, om de groei te versnellen. Het koopt onder andere de first mover Cleanagent uit Berlijn.

Hoeveel geld met de overnames van Cleanagent en Familienhelfer uit Beieren gemoeid is, houden de partijen voor zich. De transacties laten wel zien dat de fase van marktverkenningen achter de rug is voor Helpling. Met behulp van marketingexpertise van Rocket Internet wordt de groeimotor aangezet op de thuismarkt.

Helpling is een bedrijf dat bemiddelt tussen huishoudens die een schoonmaker zoeken en ondernemers die huishoudelijke diensten commercieel aanbieden. Wit. Afgelopen jaar hielp het bedrijf zo’n vijftigduizend huishoudens in zes Europese landen en vijf daarbuiten.

In Nederland hield Helpling vorige maand een outdoorcampagne en rond deze periode loopt er een tv-campagne. De onderneming is zijn merk aan het laden. Met de recente investering van 43 miljoen euro wil het in Nederland groeien in de vijftig grootste steden en zijn service naar de schoonmaakprofessional verbeteren.

Deel dit bericht

1 Reactie

Johan

Die investering van 43 miljoen is voor heel Europa en niet bestemd voor alleen Nederland. Ben benieuwd of en zo ja welke sites ze in Nederland gaan overnemen.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond