Deel dit artikel
-

KPN stopt met breedbandportal

KPN stopt per 1 januari 2005 met de breedbandportal. Sommige diensten die nu nog op de breedbandportal staan zullen worden voortgezet op Planet Internet. Er komt ook geen vervangende portal.

Reden dat KPN stopt met de breedbandportal is dat deze volgens KPN aan de doelstelling heeft voldaan. “We hebben die portal gelanceerd toen ADSL net in opkomst was. We wilden laten zien wat er allemaal mogelijk was met ADSL. Omdat breedband nu gewoongoed is, hoeft dat niet meer,” zo legt perswoordvoerder Maaike Scholten van KPN uit. “Voor KPN was de breedbandportal een soort proeftuin.”

Inmiddels hebben 1,2 miljoen mensen een adsl-aansluiting van KPN. Het marktaandeel van KPN in de totale consumentenmarkt voor breedband (inclusief breedband aangeboden door kabelexploitanten) was aan het einde van het derde kwartaal 43 procent.

De breedbandportal van KPN werd vorig jaar november gelanceerd. De site bood alle breedbandgebruikers van KPN toegang tot verschillende gratis en betaalde diensten zoals films, spelletjes, televisie, muziek, educatie en webtools. Abonnees die van KPN ADSL afnemen (lite, basic en extra) kregen via de breedbandportal ook extra voordeel op betaalde diensten en hebben toegang tot exclusieve breedbanddiensten.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond