Deel dit artikel
-

Nieuw distributiecentrum voor online dierenwinkels

Value8 begint een distributiecentrum voor online dierenwinkels onder de naam DICN. DICN zal vanuit het nieuwe distributiecentrum in Harderwijk zorgdragen voor de opslag en distributie van verschillende e-commerce ondernemingen.

Een gedeelte van de locatie is tevens ingericht als dierenspeciaalzaak voor Discount4Pets, waarbij klanten producten direct kunnen kopen en afhalen. Met het distributiecentrum verwacht Value8 verder te kunnen groeien in het dierensegment en tevens betere kwaliteit te kunnen bieden aan de groeiende groep klanten.

‘Met de lancering van DICN wordt een belangrijke stap naar een multi channel omgeving gezet’, aldus Remco Evers, oprichter van Discount4Pets.nl.

DICN past in de strategie van Value8 om een brede speler op het gebied van dierenverzorging te bouwen. Value8 is eigenaar van Discount4Pets.nl, Megapets.nl en Dierenvreugd.

Deel dit bericht

1 Reactie

Jeroen Bos

Alleen voor eigen formules of ook voor “collega’s”? Het riekt naar marktinfo verzamelen van je concurrenten, net zoals Bol Plaza. Uit de statistieken van de leveringen kan Value8 mooie info halen…..

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond