Deel dit artikel
-

The Edge krijgt interactieve boodschappenmuur

Het nieuwe kantoorgebouw The Edge in Amsterdam Zuid heeft een eerste interactieve boodschappenmuur. Die stelt huurders in staat via een app of interactief scherm een gerecht te kiezen, te bestellen en te betalen.

De interactieve boodschappenmuur, de Bilder & De Clercq Wall, naar de Amsterdamse eetwinkel met die naam, is een scherm waarop veertien gerechten worden getoond. Met een app kunnen gebruikers een gerecht bestellen door de QR-code van het gerecht naar keuze te scannen.

Met de mobiele app, die gelinkt is aan een betaalkaart, kan met slechts drie handelingen besteld en betaald worden. De precies afgemeten verse ingrediënten van het gekozen gerecht – veelal lokaal, biologisch  of fair trade ingekocht – staan met stap-voor-stap recept aan het eind van de dag gereed in de koeling van het bedrijfsrestaurant. Wekelijks veranderen enkelen van de 14 gerechten zodat het aanbod  gevarieerd blijft.

Met deze dienst komt volgens de eetwinkel een einde aan kook-inspiratie-stress, het zoeken naar een parkeerplaats bij de supermarkt of het last minute bestellen van een ongezonde take-away of thuisbezorgde maaltijd. In de aankomende maanden zal het aanbod aan producten snel worden uitgebreid.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond