Edwin Res
  • Edwin Res

  • 5 artikelen
  • 186.054 views
  • 11 reacties

Edwin Res

Werkt bij
ZonnepanelenDelen
Functie
Marketing Manager
Twitter
@edwinres
Linkedin
https://www.linkedin.com/in/edwinres

Edwin is marketing manager bij ZonnepanelenDelen, in die functie is hij verantwoordelijk voor de marketing en de klanten (service) van dit crowdfunding platform voor zonne-energie projecten. Hij heeft grote interesse in de financiële kant van startups en in de online innovaties in de financiële sector.

Artikelen van Edwin Res

  • 3 november 2017 07:14

Crowdfunding 2017: de markt moet volwassen worden

Crowdfunding is nog verre van frictieloos en er zijn nog te veel vraagtekens bij (potentiële) investeerders. Het ‘nieuwe’ is er af, het moet andere doelgroepen aanspreken, maar dat lukt moeilijk. Dat houdt de marktgroei tegen. 

  • 22 februari 2017 13:00

Takeaway.com gaat opgegeten worden, alleen door wie?

De food delivery market is in een interessant spel terecht gekomen. Ik heb met interesse de beursgang van het meest recente succesvolle beursgang gevolgd: TakeAway. Een typisch internetplatform waar potentieel veel winst in zit. Dat wil zeggen; het bedient twee partijen tegelijkertijd. En TakeAway is de virtuele middle man die aan elke transactie wat overhoudt. Aan beide kanten. Lees hieronder mijn voorzichtige conclusie dat TakeAway overgenomen gaat worden. Het is alleen nog de vraag op welk moment, en voor welk bedrag…

  • 17 juni 2016 06:25

Crowdfunding, de stand van zaken: verwachtingen getemperd

Crowdfunding is niet meer de heilige graal, wel een perfecte oplossing voor MKB om op te schalen. Crowfunding wordt meer serieus genomen nu het enige omvang begint te krijgen. Er zijn goede stappen gezet. Alleen de verwachtingen waren afgelopen jaren misschien wel te groot waardoor er twee gevoelens ontstaan bij de markt an sich.

  • 10 juni 2015 15:30

Crowdfunding: de stand van zaken in Nederland

The times they are changin’. Onlangs werd Crowdfunding Day georganiseerd, een dag die begon met een korte statusupdate van Simon Douw over crowdfunding in Nederland: 108 crowdfunding platformen, 100 miljoen in totaal geïnvesteerd en 50.000 mensen die daaraan hebben bijgedragen. Dat maakt dat Nederland de hoogste penetratie heeft op het gebied van crowdfunding.

  • 24 december 2014 12:11

Financials versus Tech: de financiële sector op zijn kop

“De financiële sector is ongeneeslijk ziek”. Stilte. Dat zijn harde woorden. Ze komen van Igor Kluin tijdens het onlangs gehouden eFinancials 2014. Hij is ervaren genoeg om te weten wat woorden doen en loopt ook lang rond in de verschillende sectoren om te kunnen oordelen. De aanwezigen reageren fel, want zij voelen zich aangevallen. En dat is precies de bedoeling: hen wakker schudden.