Remy Steijger
  • Remy Steijger

  • 6 artikelen
  • 78.164 views
  • 1 reactie

Remy Steijger

Werkt bij
Digital Captains
Functie
Digital-marketing-specialist
Twitter
@remysteijger
Linkedin
http://nl.linkedin.com/in/remysteijger
Google+
https://plus.google.com/+Digitalcaptai...

Remy is oprichter van Digital Captains, Guide in the Digital Era.

De Captains creëren de cirkel van digitale marketing. Wij gidsen, analyseren en creëren. Wij zijn storytellers met gevoel voor data en betovering.

Artikelen van Remy Steijger

Samsung Gear S2
  • 25 november 2015 08:00

Hands-on: Samsung Gear S2

Wie praat over wearables heeft het al snel over smartwatches. De laatste jaren zijn er verschillende slimme horloges op de markt verschenen. De pogingen van Samsung om de smartwatch-markt te betreden waren tot nu toe niet echt geslaagd. Maar daar is met de komst van de Gear S2 verandering in gekomen. Direct vanaf het moment dat het nieuwe model op de IFA werd gepresenteerd zijn de reacties zeer positief. Tijd om het zelf te testen.

Feiyu G4
  • 16 mei 2015 07:40

Hands-on: Feiyu G4 Handheld GoPro gimbal

GoPro HERO camera’s zijn een must voor sportievelingen. Zij kunnen hun activiteiten op welk gebied dan ook vastleggen en via YouTube aan de wereld tonen. Maar de GoPro HERO camera’s bieden ook mogelijkheden voor professionele filmmakers. Van schitterende time-lapse-sterrenhemels tot luchtbeelden gefilmd met drones. Maar wie uit de losse hand filmt heeft altijd te maken met een trillerig beeld. De Feiyu G4 Handheld GoPro gimbal biedt daar een uitstekende oplossing voor.

reston-sleepace
  • 30 maart 2015 09:42

Hands-on: RestOn slaapmonitor

Eind vorig jaar maakte we melding van de RestOn non-wearable slaapmonitor. Deze gadget monitort het slaapgedrag zonder dat er iets aan je lijf gehangen hoeft te worden. Inmiddels hebben we hem uitgebreid kunnen testen.

carbon flyer
  • 16 december 2014 10:45

Carbon Flyer, de drone die niet op een drone lijkt

Bij een drone denk je al snel aan een soort schijf met horizontale propellers. Maar een drone betekent letterlijk ‘onbemand luchtvaartuig’. Zolang iets kan vliegen en het enigszins bestuurbaar is, is het een drone. Zo ook deze Carbon Flyer die is gebaseerd op een ouderwets papieren vliegtuigje.

        
  • 27 november 2014 09:00

RestOn non-wearable slaapmonitor

Zijn we eindelijk gewend aan wearables, komen nu alweer de eerste non-wearables. In het geval van de RestOn is dat maar goed ook, want slapen doe je het liefst zonder allerlei apparaten aan je lijf. De RestOn monitort je slaapgedrag zonder dat je het door hebt.