-

SAP brengt ‘internetbril’ naar magazijnen voor fulfillment

Medewerkers van magazijnen en grote distributiecentra kunnen binnenkort hun werk efficiënter doen met een internetbril. SAP ontwikkelt Android en iOS-software voor de internetbril van fabrikant Vuzix die medewerkers door hun werkomgeving gidst.

Vuzix ontwikkelde de M100 internetbril met een ingebakken versie van Android. Die kan communiceren met tablets en telefoons met Android- en iOS-apps maar ook direct met cloudapplicaties. De drager van de bril, in deze scenario’s medewerkers van magazijnen, wordt geholpen bij het picken van orders.

Een demonstratie van hoe de nabije toekomst eruit ziet:

Vuzix levert de bril sinds mei van dit jaar uit aan honderden ontwikkelaars, zoals SAP, zodat zij hun bedrijfsapplicaties kunnen bouwen op het visueel georiënteerde platform. Over de commerciële verkrijgbaarheid van de papiervervanger is nog niets bekend. Behalve voor order pickers bouwde Vuzix ook een platform voor management dat op afstand wil meekijken naar de verrichtingen van collega’s op de werkvloer elders.

De bril kan behalve werkspecifieke apps ook reguliere toepassingen aan, zoals e-mail, tekstberichten, audio en plattegronden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond