Luister

Luister

Digitale transformatie bij Voetbal International (VI) | Dit zijn de belangrijkste learnings

Het brengen van voetbalnieuws is een soort “kluitjesvoetbal”, waarbij iedereen vecht om de publicatie van hetzelfde stukje nieuws aldus Pieter Zwart. Om deze reden is VI PRO ontwikkeld. Dit product concurreert niet op snelheid, maar vertelt het verhaal achter het voetbal, de voetbal experience. Maar hoe is de digitale transformatie bij Voetbal International (VI) verlopen? En wat zijn de belangrijkste learning? Hoor het in deze podcast “Innovative Leaders by INFO”.

Digitale transformatie bij VI

Remmert Stipdonk gaat in deze podcast in gesprek met Pieter Zwart, hoofdredacteur van Voetbal International (VI). Pieter verwacht dat VI over vijf jaar een toekomstbestendig voetbalmerk is wat voor steeds meer voetballiefhebbers dagelijks duiding en context bij het voetbalnieuws kan bieden. Hoor wat de belangrijkste learnings zijn op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Ook vertelt Pieter waarom hij een coach in de arm heeft genomen en welke rol dit heeft gespeeld in zijn ontwikkeling als hoofdredacteur.

Thema’s van deze podcast:

  • Waarom nieuws publiceren een soort kluitjesvoetbal is.
  • Multidisciplinaire teams en data gedreven werken.
  • Het digitale transformatie proces van VI.
Over de sprekers:
  • Remmert Stipdonk (host) is CEO bij INFO (voorheen info.nl). In de podcast ‘Innovative Leaders by INFO’ gaat Remmert elke maand in gesprek met inspirerende leiders en ondernemers die innovatie toepassen om het leven van mensen makkelijker en leuker te maken.
  • Pieter Zwart (expert) is hoofdredacteur bij Voetbal International. Hij richt zich op het digitaal transformeren van VI’s online platform, het introduceren van nieuwe producten zoals VI PRO en het toekomstbestendig maken van het magazine.
Luister via Soundcloud

Deze podcast is ook beschikbaar op Spotify en Apple Podcast

Over de podcast ‘Innovative Leaders by INFO’

In de podcast ‘Innovative Leaders by INFO’ gaat Remmert Stipdonk (CEO bij INFO) elke maand in gesprek met inspirerende leiders en ondernemers die innovatie toepassen om het leven van mensen makkelijker en leuker te maken. Gasten van bedrijven zoals SpeakAp, Voetbal International en Greenwheels vertellen in de podcast welke stappen zij nemen om te innoveren en wat voor leiderschapsuitdagingen ze hierbij tegenkomen.

Log in of meld je gratis aan om te downloaden

Remmert Stipdonk