Bekijk

Bekijk
0
4.8k
Channel: B2B Digital

Making virtual teams work: zó zet je slimme tools in om ook op afstand het beste uit je team te halen

In dit webinar gaan we in op de toekomst van het hybride werken, ook ná het COVID tijdperk. 

Hoe kun je effectief samenwerken in remote teams, je projecten ook op afstand goed opleveren en als team nog steeds een verlengstuk voor je klant zijn? Hoe zorg je er voor dat de bedrijfscultuur en communicatieniveaus goed blijven, en dat medewerkers zich niet geïsoleerd en te weinig betrokken voelen? 

Er wordt steeds vaker flexibeler en op afstand gewerkt – en dat gaat goed. Verwacht wordt dat bijna de helft van de werkende mensen in de toekomst meer hybride gaat werken. COVID-19 heeft ons laten zien dat veel van onze werkzaamheden heel goed op afstand gedaan kunnen worden en dat thuiswerken de productiviteit juist vaak vergroot. Maar deze nieuwe manier van werken brengt ook nieuwe uitdagingen met zich mee.

Thema’s van dit webinar:
  • What’s happening?
  • Welke tools en/of oplossingen zijn er?
  • Hoe zet ik tools slim in om ook op afstand het beste uit mijn team te halen?
  • Wat is de impact op de bedrijfscultuur?
  • En is deze manier van hybride werken Het Nieuwe Normaal, ook post COVID-19?
Sprekers:
  • Arnoud Dollé – Sales Director van Benelux & Nordics bij EPOS Nederland. Enthousiaste sales professional met meer dan negen jaar ervaring in sales door eindgebruikers en partners. Door mijn passie voor nieuwe ontwikkelingen en het vermogen om gemakkelijk nieuwe technologieën en markten te leren, kan ik nieuwe kanalen definiëren en nieuwe zaken creëren. Ervaren in het leiden van verkoopteams om winstgevende zaken te genereren en hen te motiveren om nieuwe kansen te verkennen en te ontwikkelen.
  • Krijn Schuurman – Host. Heeft een voorliefde voor innovatie, nieuwe technologie en dito businessmodellen. Vanwege zijn vermogen om complexe zaken begrijpelijk te maken, is hij een frequente gast op de tv en radio, waaronder BNR Nieuwsradio.

Redactie