0
4.5k

Moeten retailers zich zorgen maken over kannibalisatie door digitalisering?

Digitalisering hoeft niet het einde van de fysieke winkel te betekenen. Het integreren van offline en online detailhandel is noodzakelijk om concurrerend te blijven en van beide middelen te profiteren.

We kunnen er niet omheen: technologische vooruitgang in het afgelopen decennium heeft geleid tot een gestage toename van de digitalisering van de detailhandel en grote verschuivingen in de verwachtingen van de klant.

De wereldwijde verkoop van e-commerce bedroeg vorig jaar meer dan 4,2 biljoen dollar, en NASDAQ voorspelt dat tegen 2040 95% van alle wereldwijde handel online zal plaatsvinden. Moeten retailers nu en in de toekomst bang zijn voor kannibalisatie door digitalisering? Dat bespreken we in dit whitepaper.

Download het whitepaper

Wil je deze whitepaper bekijken?

Wil je deze whitepaper bekijken?

Log in met je Emerce Account of vul het formulier in.

Meld je gratis aan

Voordat je deze whitepaper download...

Meld je gratis aan om Emerce video’s, whitepapers, rapporten en meer content te bekijken.

Gebruik minimaal 8 tekens, één hoofdletter, getal en speciaal karakter.

Je kunt dit document downloaden indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor Spryker. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met Spryker’s privacystatement. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacystatement.

Dit is premium content

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Al een Emerce Account? Log hier in.

Dit is premium content

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Je download staat klaar!

Klik op de knop om het document te downloaden.

Redactie