0
4.6k
Channel: Retail

Retail Report: bepalende trends en inzichten voor de industrie

Deze whitepaper bevat inzichten over bedrijven en consumenten uit verschillende landen, in perspectief gebracht op zowel wereldwijd als lokaal niveau. Het resultaat? Een holistisch beeld, aangevuld met regionale nuances.

We vroegen aan meer dan 10.000 bedrijven uit 23 landen wat hun zorgen, verwachtingen en strategieën voor de toekomst zijn. Vervolgens vroegen we 40.000 consumenten uit 26 landen of deze bedrijven op de goede weg zitten.

55 procent van de consumenten wereldwijd zegt dat ze liever zouden winkelen bij retailers die technologie inzetten om de winkelervaring te verbeteren. 61 procent van de consumenten wereldwijd is loyaler aan een retailer waarbij ze online kunnen kopen en retourneren in de winkel, maar slechts 23 procent van de bedrijven biedt deze mogelijkheid. Wat kan jij doen om aan deze verwachtingen te voldoen?

Ontdek wat we nog meer te weten zijn gekomen in het Retail Report; een uitgebreid onderzoek vol lokale en wereldwijde inzichten. Zo weet jij precies wat klanten dichtbij de deur verwachten en kun je anticiperen op de wensen van internationale shoppers.

Download het whitepaper

Onderwerpen in deze whitepaper

  • Verwachtingen en winkelgedrag van consumenten
  • Verbanden tussen digitale transformatie, betalingen en een snelle groei in omzet
  • De kracht van unified commerce
  • Het verbinden van processen en de klantervaring met technologie

Wil je deze whitepaper bekijken?

Wil je deze whitepaper bekijken?

Log in met je Emerce Account of vul het formulier in.

Meld je gratis aan

Voordat je deze whitepaper download...

Meld je gratis aan om Emerce video’s, whitepapers, rapporten en meer content te bekijken.

Gebruik minimaal 8 tekens, één hoofdletter, getal en speciaal karakter.

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor Adyen. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met Adyen’s privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Dit is premium content

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Al een Emerce Account? Log hier in.

Dit is premium content

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Je download staat klaar!

Klik op de knop om het document te downloaden.

Jan Pieter Lips