Deel dit artikel
-

13 miljoen exemplaren verkocht van gemankeerd Cyberpunk 2077

Van het gemankeerde spel Cyberpunk 2077 zijn al meer dan 13 miljoen exemplaren verkocht sinds de lancering twee weken geleden.

Het maakt Cyberpunk 2077 tot een van de bestverkochte games van het jaar, hoewel het nog steeds ver achterblijft bij de top 50 bestseller games aller tijden en de laatste grote hit van ontwikkelaar CD Projekt Red, The Witcher 3: Wild Hunt (28 miljoen exemplaren). Maar weinig games verkopen meer dan 10 miljoen exemplaren.

Een week na de lancering besloot Sony het spel uit zijn PlayStation Store te halen vanwege de vele fouten in een van de duurste en meest gehypete spellen van de afgelopen jaren. Auto’s rijden door gebouwen heen en personages hebben geen volledig lichaam, om er maar een paar te noemen.

De Poolse studio kondigde Cyberpunk 2077 acht jaar geleden al aan. Nog voor de release waren er al acht miljoen exemplaren van Cyberpunk verkocht, omgerekend een klein 480 miljoen euro omzet.

De schade voor CD Projekt kan nog moeilijk worden ingeschat. Mogelijk vraagt een deel van de spelers zijn geld terug, anderen wachten misschien liever op reparaties. Wie het spel bestelt bij webwinkels bol.com en Game Mania, wordt gewaarschuwd voor de huidige problemen met het spel.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond