Deel dit artikel
-

13 miljoen impressies voor Utopia online

De Utopia-app en de site trokken tot op heden 650.000 unieke bezoekers op en genereerden bijna 13 miljoen impressies. Dat meldt SBS. De cijfers werden behaald voor de eerste televisie-uitzending bij SBS die maandag anderhalf miljoen bezoekers trok.

Online hebben kijkers 24 uur per dag toegang tot alle livestreams. Er zijn tot nu toe ruim vier miljoen video’s gestart en in de eerste week is de Utopia-App 110.000 maal gedownload. De Facebook-pagina heeft inmiddels ruim elfduizend volgers.

Volgens Remko van Westerloo, Directeur Televisie, hebben de kijkcijfers ‘onze stoutste verwachtingen’ overtroffen. ‘We hadden de laatste dagen wel door dat het programma erg begon te leven, maar het is geweldig om te constateren dat dit zich ook vertaalt in mooie cijfers. Uiteraard is het nog te vroeg om te juichen, want Utopia zal zich de komende weken echt moeten gaan bewijzen en de weg is nog lang.’

Deel dit bericht

3 Reacties

Utopia fan

Utopia is helemaal geweldig. Leuk programma met coole deelnemers en inwoners. Volg Utopia via de livestream op je App

Utopia Gemist

Utopia is een nieuw programma van SBS6 waarin vijftien mensen hun leven achter zich laten en een nieuw bestaan opbouwen waarin ze met bijna niks beginnen. Op 31 december zijn de 15 pioniers in Utopia begonnen aan dit nieuwe experiment van John de Mol. De groep is erg divers, een aannemer, een zwerver, een professioneel worstelaar, Utopia heeft van alles wat

Utopia Gemist

Op 1 Januari 2014 is het nieuwe tv programma Utopia van start gegaan.Utopia, 15 mannen en vrouwen hebben alles opgegeven om een jaar lang te bouwen aan een ideale samenleving. Een samenleving waarin wetten en regels nog gemaakt moeten worden. 15 mensen in een avontuur dat alles zal vergen van hun moed, doorzettingsvermogen, creativiteit en sociale vaardigheden.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond