Deel dit artikel
-

Logitech muis doet het met drie apparaten tegelijk

Logitech claimt dat deze MX Master Wireless Mouse zijn meest geavanceerde muis ooit is. Hij moet een ‘nieuwe standaard’ zetten voor een snelle en comfortabele navigatie op de computer, laptop en tablet.

Het bijzondere van deze muis zit hem in het feit dat hij is koppelen aan zowel Windows- als Mac-computers. De muis kan worden verbonden met maximaal drie apparaten, zodat gebruikers tegelijk kunnen werken op hun desktop, laptop of tablet. Met een druk op de Easy-Switch-knop kan gemakkelijk geswitched worden tussen de gekoppelde apparaten. Dan is er ook nog een aanpasbare knop die de gebaren van Mac-computers overneemt, zodat je meer en sneller taken gedaan krijgt.

De MX Master beschikt over een aanpasbaar scrollwiel, waarmee je kunt overschakelen van click-to-click naar supersnel scrollen.

De MX Master heeft een oplaadbare batterij die, volledig opgeladen tot 40 dagen meegaat. Een controlelampje geeft aan wanneer de batterij bijna leeg is. Vier minuten opladen is voldoende om de muis een dag lang te gebruiken.

De Logitech MX Master Wireless Mouse is naar verwachting in Nederland beschikbaar vanaf april voor een adviesprijs van 99,99 euro.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond