Deel dit artikel
-

‘5G-abonnementen naar 2,6 miljard eind 2025’

5G zal 65 procent van de wereldbevolking dekken tegen het einde van 2025 en 45 procent van het wereldwijde mobiele dataverkeer afhandelen, zo is de verwachting van telecombedrijf Ericsson.

Smartphone-gebruikers verbruiken in 2025 wereldwijd een gemiddelde van 24 GB per maand vergeleken met 7,2 GB nu. Dat is vooral het gevolg van de stijging van het videogebruik, aldus Ericsson.

Met 7,2 GB per maand kun je dagelijks 21 minuten HD-video (1280 x 720) streamen, terwijl 24 GB 30 minuten HD-video kan streamen met een extra zes minuten VR per dag.

Het totaal aantal cellulaire IoT-verbindingen wordt geschat op vijf miljard tegen het einde van 2025, van 1,3 miljard eind 2019.

Ericsson verwacht verder dat West-Europa in 2025 een inhaalslag gaat maken op de markt voor mobiele breedbandabonnementen. Met 55 procent staat de regio direct achter de tweede plaats Noordoost Azië (56 procent). Noord-Amerika leidt met 74 procent. Door de introductie van 5G wordt ook verwacht dat West-Europa in 2025 op de tweede plaats komt wat betreft mobiel dataverkeer per smartphone (36 gigabytes per maand), waarbij Noord-Amerika opnieuw de leiding neemt (45 gigabytes per maand).

Deel dit bericht

1 Reactie

Gezond leven

Tja, helaas worden alle onderzoeken over de frequentie van 5G over de gevolgen op de gezondheid maar teniet gedaan.
Heeft natuurlijk z’n voordelen. Big Pharma vaart er wel bij. Ziekenhuizen zullen als paddestoelen moeten verrijzen, de ziektekostenverzekering rijst de pan uit en het zal ook leiden tot eerder doodgaan.
Maar daarmee remmen we dan eindelijk de enorme groei van de wereldbevolking.
Al met al een top idee dat 5G. Nu iedereen nog een vak in de gezondheidszorg kiezen, want de rest is bijna niet meer nodig.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond