Deel dit artikel
-

Active Ants verdubbelt capaciteit Roosendaal

Active Ants, onderdeel van de bpost group, heeft de capaciteit van de Autostore in zijn fulfilmentcenter in Roosendaal vergroot naar ruim 98.000 opslagbakken.

Bij de opening van de locatie in december 2020 bedroeg de capaciteit 51.000 opslagbakken. Deze bakken worden gevuld en leeggehaald, om orders bij webwinkels te vervullen, met robotjes op rails.

Marcel Spruijt van leverancier Dematic: “De installatie van deze Autostore uitbreiding in Roosendaal verliep vrijwel probleemloos, net zoals de inbedrijfstelling. Begin maart kon de eerste batch met 22.000 opslagbakken worden geladen. Na Pasen, vanaf de tweede helft van april, is de tweede batch met 25.000 opslagbakken geladen in de Autostore. Daarna is begonnen met het vullen van de eerste nieuwe bakken. Eind mei is dit afgerond. Inmiddels is het nieuwe deel in gebruik genomen.”

Het fulfillmentcenter in Roosendaal heeft een oppervlak van 20.000 m2, heeft 100 opslagrobots en 65 draagrobots die onze werknemers assisteren. In dit ultramoderne warehouse met Autostore worden duizenden producten ingepakt voor webwinkels. De opslag, orderpicking, verpakking en sortering van goederen zijn volledig geautomatiseerd.

Ter illustratie:

Om video's van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Active Ants verwerkt naar eigen zeggen vijf miljoen orders per jaar.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond