Deel dit artikel
-

Adcore neemt Facingfacts over

Het Amsterdamse bedrijf Facingfacts dat websites ontwikkelt, is overgenomen door de Zweedse website-ontwikkelaar Adcore . Facingfacts heeft de ambitie om leider te worden op de Nederlandse markt. Stefanie Lion, managing director van het overgenomen bedrijf, heeft in Adcore de ideale partner gevonden.

"Ik ben een jaar lang bezig geweest en ik heb met bijna alle Europese topbedrijven op ons vakgebied gesproken. We hebben uiteindelijk voor Adcore gekozen vanwege de cultuur van het bedrijf, de expertise en de professionaliteit die ze in huis hebben. En ze richten zich op kwaliteit," zegt Lion. "Het bedrijf biedt onze medewerkers ook veel mogelijkheden. Men kan bijvoorbeeld internationaal gaan werken en dat is goed voor onze projecten en klanten. De employees kunnen ook cursussen en trainingen volgen aan de Adcore Academy."

Volgens de directeur heeft haar bedfrijf veel mogelijkheden om zelf te groeien tot marktleider. Maar het kost veel energie om zelf alles te willen doen. "Als je zelf de uitbreiding en de groei moet verzorgen, ben je te afhankelijk van mensen en middelen. Door met Adcore in zee te gaan krijgen we de middelen aangereikt die we nodig hebben om te groeien en onze doelen te bereiken."

Lion verwacht dat Facingfacts.nl binnen drie maanden volledig geintegreerd is met Adcore. Per augustus verhuist de website-ontwikkelaar naar een pand waar negentig man aan de slag kunnen. Het bedrijf wil haar diensten uitbreiden met een consultancy-tak. Facingfacts.nl gaat voortaan Adcore B.V. heten.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond