Deel dit artikel
-

Adwise heeft nieuwe focus: Create. Accelerate. Disrupt.

Adwise heeft een nieuwe propositie gelanceerd onder de noemer Create. Accelerate. Disrupt. ‘Digitaal denken helpt elke organisatie om klanten geweldige ervaringen te bieden, winstgevender te worden en een beslissende voorsprong op te bouwen,’ zegt het bureau. ‘Dat begint met slim bruggen te slaan tussen mensen en de mogelijkheden van vandaag.’

De afgelopen jaren heeft Adwise naar eigen zeggen flinke groeistappen doorgemaakt en er ligt ook een stevige ambitie voor de toekomst, vertelt CEO Gijs Westerbeek: “We willen de komende jaren zowel in Nederland als internationaal verder doorgroeien. Omdat grenzen van landen steeds makkelijker te overbruggen zijn en zowel kansen als bedreigingen op globale schaal liggen, moeten we als bureau internationaal georiënteerd zijn om onze klanten nu en in de toekomst te helpen groeien.”

Tegelijkertijd ziet Adwise dat de rol van digitale bureaus verandert. Doordat steeds meer uitvoering in-house plaatsvindt of door middel van Machine Learning en Artificial Intelligence geautomatiseerd wordt, groeit de vraag naar advieswerk. Deze lijn ia jaren terug al ingezet in de dienstverlening, maar de propositie bleef achter.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond