Deel dit artikel
-

Ahold wil fysieke afhaalpunten voor online boodschappen

Ahold wil de online verkoop verder aanzwengelen. Hiervoor worden in 2012 in Nederland en in de Verenigde Staten afhaalpunten opgezet waar de consument zijn boodschappen op kan halen die online zijn besteld. (meer…)

Deel dit bericht

4 Reacties

André Scholten

Ik zie wel wat in een soort mcDrive achtig concept. Van achter de PC even je boodschappen samenstellen en afrekenen, en ’s avonds na je werk snel de tassen ophalen.

K. de Groot

Het zou fijn zijn als de kosten van de bezorging afhankelijk zijn van het bedrag aan boodschappen dat je doet. Bijvoorbeeld 5% van het aankoopbedrag, tot een maximum. Op die manier kan ik als vrijgezel ook fijn mijn boodschappen laten bezorgen.

Jaap

Bezorgkosten stellen helemaal niks voor. Ik betaal 4,95 op een order van 350 euro.

Ik snap niet dat niet veel meer mensen laten bezorgen. Scheelt een hoop tijd en gedoe. Of je moet gek zijn op boodschappen doen.

Het ontgaat mij ook volledig wat het voordeel van afhalen is. Gewoon minder service waar nauwelijks financieel voordeel tegenover staat.

afhaalpunten-voor-boodschappen

Het unieke aan onze afhaalpunten is dat ze volledig onbemand zijn en geschikt voor zowel food als non-food. netwerk van 150 afhaalpunten in Nederland. Daarmee zijn we al binnen handbereik van maar liefst 6 miljoen consumenten. Landelijke dekking zal binnen twee jaar een feit zijn.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond