Deel dit artikel
-

Andere naam, nieuwe eigenaar Affiliateblog.nl

Vaktitel Affiliateblog.nl verandert de naam in Performance.nl en krijgt er met Alexander Willemsen een aandeelhouder bij.

Imbull en Scito Media, de bedrijven van de mensen achter de site gaan extra investeren in de site. Dat gebeurt op zowel redactioneel als technisch vlak.

Alexander Willemsen van Scito Media, die de helft van de aandelen verwerft, zegt: “We doen beiden een investering om de titel naar een hoger niveau te tillen. Dat doen we in de vorm van manuren. Er komt twee man fulltime op te zetten die zich bezighouden met zaken als nieuws en whitepapers, om kennis over de markt te delen.”

In de nabije toekomst zal Performance.nl ook een campaigntracker krijgen. Uitgevers kunnen daarmee zien welke campagnes waar draaien en via welk affiliatenetwerk ze worden aangeboden. “In tegenstelling tot de landen om ons heen bestaat dat hier nog niet.”

De verandering van Affiliateblog.nl en Performance.nl, die gisteren geschiedde, laat zien dat het vakblog een inhoudelijk breder terrein wil gaan afdekken. Tot op heden richtte de site zich enkel op de praktijk van affiliatemarketing. Met de nieuwe naam spelen de eigenaren in op de trend waarbij automated buying, retargeting en affiliatemarketing steeds dichter tegen elkaar aan komen te liggen.

Willemsen en zijn collega’s Jelle van der Beij en Jochem Vroom zien het blog niet als geldmachine. “Alles wat we verdienen, gaat direct terug in de site.”

Foto: Ashley Basil (cc)

Deel dit bericht

3 Reacties

Annelies

“In de nabije toekomst zal Performance.nl ook een campaigntracker krijgen. Uitgevers kunnen daarmee zien welke campagnes waar draaien en via welk affiliatenetwerk ze worden aangeboden. “In tegenstelling tot de landen om ons heen bestaat dat hier nog niet.””

Het affiliateforum heeft al toch al geruime tijd een campagnezoeker? http://www.affiliateforum.nl/zoeken/

Jochem Vroom

@Annelies

Goed punt! Echter kan dit stukken vollediger en overzichtelijker, als je daar naar de grootste campagnes van NL zoekt (bol.com & wehkamp.nl) dan haakt hij al af. Zo’n tool werkt eigenlijk alleen maar als hij volledig is.

Erik

“In de nabije toekomst zal Performance.nl ook een campaigntracker krijgen. Uitgevers kunnen daarmee zien welke campagnes waar draaien en via welk affiliatenetwerk ze worden aangeboden. “In tegenstelling tot de landen om ons heen bestaat dat hier nog niet.”

Ook op http://www.affiliatebazar.nl zie je campagnes en via welke affiliatenetwerken ze draaien.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond