Deel dit artikel
-

Apple vernieuwt Apple Watch aanbod

Apple heeft zijn aanbod van Apple Watches vernieuwd. Zo zijn er nieuwe Apple Watch Sport-modellen in geelgoudkleurig en roségoudkleurig aluminium. Daarnaast zijn er bandjes in nieuwe kleuren.

De Apple Watch Sport-kast van licht geanodiseerd aluminium is er nu in twee nieuwe uitvoeringen: geelgoudkleurig en roségoudkleurig aluminium. Er zijn bijpassende sportbandjes verkrijgbaar van hoogwaardig fluorelastomeer in lavendel, antiekwit, steengrijs en middernachtblauw.

Bij de Apple Watch Sport van zilverkleurig aluminium zijn nu nieuwe sportbandjes in oranje en blauw verkrijgbaar.

De Apple Watch-collectie van roestvrij staal is uitgebreid met diverse nieuwe bandjes, waaronder een klassieke gesp in twee tinten zwart of bruin. En de Apple Watch-kast van spacezwart roestvrij staal is nu verkrijgbaar met een zwart sportbandje.

Tot slot is er de Apple Watch Edition met een kast van 18-karaats roségoud met een klassieke gesp in middernachtblauw.

Vanaf 16 september is watchOS 2 verkrijgbaar als gratis update, met zogenoemde native apps van derden. watchOS 2 bevat ook nieuwe wijzerplaten. Ook is er nu Tijdreizen, een innovatieve functie waarmee je zowel toekomstige activiteiten als oude nieuwsberichten kunt zien. Verder kun je snel op e-mails reageren met de dicteerfunctie.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond