Deel dit artikel
-

Apple Watch ruimer beschikbaar, maar niet in Benelux

Een snelle introductie van de Apple Watch in Nederland ziet er helaas nog niet in. Apple Watch zal vanaf vrijdag 26 juni breder verkrijgbaar zijn, maar in Italië, Mexico, Singapore, Zuid-Korea, Spanje, Zwitserland en Taiwan.

Aanvankelijk was de verwachting dat de Apple Watch in juni ook in de Benelux te koop zou zijn, maar Apple Nederland heeft alle hoop de grond ingeboord. In het zojuist verschenen persbericht staat niets over de Benelux.

Wel lijken de moeizame leveringen in landen waar het horloge al verkrijgbaar was wat beter te gaan. Alle bestellingen die in mei zijn gedaan worden binnen twee weken verzonden, met uitzondering van de Apple Watch met 42-mm kast van spacezwart roestvrij staal en spacezwarte schakelarmband, zo laat Apple weten.

Apple Watch-eigenaars kunnen nu in Spanje al meteen een taxi bestellen met MyTaxi, gemakkelijk de juiste gate vinden met de Genève Aéroport-app, een vlucht van Singapore Airlines op de voet volgen, Italië verkennen met AroundMe, contact houden met hun vrienden in Zuid-Korea met KaKaoTalk, de dichtstbijzijnde YouBike-stalling in Taiwan opzoeken en bioscoopkaartjes in Mexico reserveren met Cinepolis.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond