Deel dit artikel
-

Arthur Detering in managementteam van Happy Data

Het label van de Happy Horizon groep in Eindhoven dat zich toelegt op data-analyse en datakwaliteit versterkt zich met Arthur Detering. De voormalig directeur van Wegener DM krijgt de leiding in het verder uitbouwen van Happy Data.


Detering gaat zich bezighouden met het uitbreiden van de tools en datasets zodat klanten, bedrijven, betere analyses van klantenbestanden kunnen maken. Daarmee kunnen ze onder andere look-a-like groepen vinden en beter segmenteren.

“We zijn bijvoorbeeld bezig om een online dashboard te ontwikkelen om steeds meer bruikbare informatie uit allerlei databronnen realtime te ontsluiten. Zowel online als offline”, licht mede-eigenaar Mathijs Visser toe. Offline omvat bijvoorbeeld postcodeinformatie en telefoonnummers.

Zijn nieuwe MT-lid: “Toen Visser mij vertelde over de groei van Happy Data en de plannen die er waren om meer producten te ontwikkelen voor klanten, was ik direct enthousiast. Binnen de Happy Horizon groep zijn er veel mogelijkheden om Happy Data verder te ontwikkelen om daarmee onze klanten nog beter te helpen.”

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond