Deel dit artikel
-

Axivate neemt belang in EMERCE

Axivate Capital, investeringsmaatschappij met belangen in digital media en e-commerce, heeft vandaag een belang genomen in Emerce. Aandeelhouder TravMedia Company verkoopt zijn aandelen aan Axivate Capital en uitgever Gijs Vroom, die zijn belang in het bedrijf hiermee uitbreidt.

Emerce is in 2009 verzelfstandigd na een management buy out vanuit VNU Media. Het portfolio is sindsdien flink uitgebreid met onder andere evenementen en congressen, een banensite, online databanken en speciale uitgaves. Emerce heeft met lokale Website van het Jaar-awards tevens de eerste stappen gezet in Frankrijk, Duitsland en Engeland.

Gijs Vroom, uitgever Emerce: “Emerce brengt niet alleen het nieuws in online business en media middels de nieuwssite en magazine, maar is ook steeds meer een platform om ideeën en best practices uit te wisselen. Het online en mobile kanaal zit in de haarvaten van de economie en zal in belang alleen nog maar verder toenemen. Met de nieuwe aandeelhouder zetten we in op verdere groei van Emerce.”

Bas Rasker, Partner van Axivate Capital: “Emerce heeft de afgelopen jaren een snelle groei laten zien. Het is een sterk merk, een mediabedrijf met een krachtige propositie en een innovatief karakter. Axivate wil de verdere groei van het platform ondersteunen en de directie in staat stellen de ambities waar te maken.”

Andere investeringen van Axivate Capital betreffen onder meer: Corendon, Neckermann.com, Oxyme, Tevreden.nl, Magneds en Bulls & Birds.

Deel dit bericht

8 Reacties

Rik

Gijs gefeliciteerd! Mooie ontwikkeling voor Emerce.

Jochem

Goede ontwikkeling & succes met deze nieuwe samenwerking!

Karel Kolb

Goed gedaan Gijs & team, Emerce verovert de wereld.

Bas Wijnen

Gijs, well done en gefeliciteerd!

Henny van der Pluijm

Mooie ontwikkeling voor Emerce! Spannend om te zien waar het heen gaat.

Reinald Gerritsen

Mooie stap, Gijs. Gefeliciteerd!

simone

Wow, mooi nieuws, succes!

Eline

Gefeliciteerd Gijs, wat een goed nieuws! En helemaal terecht na zeer goede en vernieuwende editie van Digital Marketing Live vorige week.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond