Deel dit artikel
-

BCC start video thuisadvies

BCC lanceert deze week persoonlijk en deskundig advies via een (WhatsApp) video-afspraak met de winkelmedewerkers. Daarnaast kan de klant bij BCC gebruik maken van thuisadvies, waarbij specialisten thuis advies op maat geven.

BCC introduceert deze initiatieven om klanten tegemoet te komen gedurende deze lockdown vlak voor de feestdagen. Ook tijdens de lockdown moeten BCC klanten kunnen rekenen op het persoonlijke deskundige advies, zegt de keten.

Er kunnen live face-to-face vragen worden beantwoord door een deskundige medewerker van een BCC winkel in de buurt van de klant. Een afspraak maken kan op de site van de BCC winkel of op de productpagina’s in de webshop.

Videobellen met de klant is volgens BCC populair. In de eerste 24 uur dat deze service live was had BCC al 200 afspraken. Daarnaast kan een klant ook gewoon bellen met de winkel, online bestellen, afhalen en thuis bezorgd krijgen.

Mocht de klant er direct al uit zijn, kan de bestelling geplaatst worden en kan er meteen een aflevermoment afgesproken worden. Tijdens het bestelproces en na levering blijft de productspecialist aanspreekpunt voor de klant. De klant heeft dus één contactpersoon, waarmee alles kan worden besproken.

BCC is in december ook gestart met het introduceren van BCC eigen merkartikelen. De eerste artikelen zijn een reeks van klein huishoudelijke producten onder het BCC merk, zoals gourmetstellen, friteuses, broodroosters, waterkokers en meer. In de komende maanden zullen er meer producten aan het BCC assortiment worden toegevoegd.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond