Deel dit artikel
-

Beerwulf.com beste starter bij Shopping Awards

Bierwinkel Beerwulf.com is zojuist uitgeroepen tot Beste Starter bij de uitreiking van de Shopping Awards.

De starter won in zijn categorie van Go Lemon en Spiru. Go Lemon biedt iPhones in een lease-abonnement aan. Spiru is naar eigen zeggen de grootste spirituele webshop van de Benelux.

Beerwulf, net twee jaar oud, groeide afgelopen jaar met 280 procent en executeert met ondernemerszin en focus een strategie die het een bekende naam maakt op de internationale markt. De ondersteuning van aandeelhouder Heineken helpt daarbij.

Vorig jaar ging het van start in België, Duitsland, Engeland en Frankrijk. De recente fusie van The Sub moet de positie op de Engelse markt versterken. Voor 2019 staan Spanje, Italië en Oostenrijk op de agenda.

Om klanten beter te begeleiden bij hun keuze zullen op termijn ook een recensies in de site worden opgenomen zodat bierdrinkers elkaar kunnen helpen kiezen.

De overall winnaar van de Shopping Awards is Kabelshop.nl geworden. Zo werd duidelijk bij de uitreiking van de Shopping Awards XS. De winkel pakt deze prijs voor de vierde keer en won ook in de categorie ‘Huis & Tuin’.

Andere XS-winnaars: 123-3D.nl (Doe-het-zelf & Hobby), Puur Mieke (Eten & Drinken), Rico Moda (Mode & Modeaccessoires), ParfumWebshop.nl (Persoonlijke verzorging) en Datona (Voertuigen & Accessoires)

Foto: David Pettersson (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond