Deel dit artikel
-

Bitvavo compenseert investeerders na drama Luna

Het grootste handelsplatform in Nederland voor cryptomunten Bitvavo gaat beleggers compenseren die de cryptomunt Luna hebben aangekocht. Compenseren is misschien niet het juiste woord, want Bitvavo betaalt de waarde op het moment dat de handel werd stilgelegd.

Op de website staat te lezen: ‘Gebruikers ontvangen de EUR-waarde van hun LUNA op het moment dat de LUNA-EUR-handel werd gepauzeerd 13-05-2022 8:20 AM (CET).’

Terraform Labs heeft voor de tweede keer in korte tijd de blockchain achter LUNA en de TerraUSD stopgezet zodat een plan van aanpak kan worden ontwikkeld.

De waarde van beide stablecoins die werden gebruikt voor transacties tussen verschillende cryptomunten is door de slechte marktontwikkelingen volledig onderuit gegaan.

De Zwitserse vermogensbeheerder GAM Holding is in onderhandeling met Terraform Labs om zijn stablecoins te ondersteunen. GAM zou tussen 2 en 3 miljard willen investeren.

Foto Shutterstock

Deel dit bericht

36 Reacties

Michel vink

Ik heb 3749 terra…..bitvavo heeft idd gestort in me acc …39 CT dat was het namelijk vanochtend nog waard dus …het is lief wat ze probeerde te doen maar …….

Peter

Ik heb een aantal Terra Luna in bezit. Blijven deze nu mijn eigendom? De compensatie is prima, maar niet nodig. Als ik mijn bezit maar houdt. Het is geen ‘afkoopsom’, mag ik aannemen?? Terra is namelijk zlef met een herstelplan bezig!!

Joey

Bestaat de kans dat luna ooit weer terug komt op Bitvavo ?? Zo ja , wanneer ongeveer

Han

Kreeg €0,90 voor ruim 10000 Luna, komt niet in de buurt van wat ik er voor betaald heb

Joey

Ik hoorde namelijk dat er via binance al wel weer gehandeld kan worden op Luna

Legs

Deze sigaar uit eigenzak om over onze ruggen heen reclame te maken. Op 0.003 ct begon Bitvavo de prijs te drukken om bii 0.00005 de stekker er uit te trekken. Van een paar duizend naar paar tientjes. Inmiddels handelt iedereen al uur of 6 maar Bitvavo heeft weekend. En wij pech.

Jacco

Voor de mensen die zeggen, mijn terra of mijn munt. Ga alsjeblieft in een hoekje zitten huilen. Zolang je je crypto op de exchange hebt staan zijn ze niet helemaal van jou en mag bitvavo dit gewoon doen. Wil je zelf regie over je muntjes, zorg dan voor een Wallet. Enige verschil is dat als je je Wallet wachtwoord kwijt bent je alles kwijt bent.

Wim

Hoe kan het dat ik nu mijn Luna niet meer kan zien in bitvavo??
Gister kon ik ze nog wel zien.

Danny Goethem van

Wanneer kan ik de uitkering verwachten?

Richard

Ik had ook nog wat Luna staan bij Bitvavo, maar vanochtend alles weg. We zouden alleen een (kleine) compensatie krijgen maar de ‘muntjes’ zou je bljven houden. Is hier onlangs iets in gewijzigd?

Meseure alain

Waar is mijn 47000 terra luna

Frans

Waar is mijn 1,4 miljoen terra op binance wordt gehandeld en is de munt weer flink gestegen,dan is het netwerk dus weer opgestart, ik heb niet gevraagd om een compensatie wil gewoon mijn terra terug!!!!

Anoop

Ik zie mijn Luna’s ook niet meer… Bitvavo graag een reactie. Zag wel een melding van donderdag dat wij de coins behouden , maar waar zijn die coins nu dan?

Cornelis

Vanaf vanmorgen zijn mijn 5100 luna tokens ineens niet meer zichtbaar in mijn wallet hoe kan dit ondanks de geweldige compensatie van bitvavo zouden de tokens gewoon in ons bezit blijven maar als terra nu doorstart hoe gaan we dit dan zien ???

de Ruiter

Ik zie mijn Luna nergens meer. Ik neem aan dat als er nog een herstel-plan gaande is, Bitvavo niet zo maar jouw cryptocurrency mag afnemen en je genoegen moet nemen met de €5 die zie gestort hebben nadat al mijn spaargeld hier in zit. Ik wil graag nog enige hoop houden dat ik deze munt in mijn bezit heb en er misschien ooit nog een oplossing komt. Ze mogen dit toch zeker niet zo maar afnemen?

Obi

Bitvavo graag de vraag van wim en anoop antwoorden

Adrien cederic

Ik van hetzelfde gisteren en deze ochtend nog zichtbaar in mijn wallet 66820 luna/tera in wallet nu verdwenen als de noorderzon. Kan dit zomaar ? Lijkt dit niet een beetje oplichting?

jonas

Via binance kan idd weer gehandeld worden met luna, waarom niet via bitvavo? Deze munt is weg, niet meer te zien .. komt deze terug in bitvavo? Zo ja, krijgen wij dan de munten die we hadden aangekocht terug? …

Sakhi

Van ochtend mijn Luna verdwijnen hoe kan dat zomaar

Wim

Bij mij staat hij er weer in.

Met 290% gestegen.

Mitchell

Joepie, Luna is er weer in mijn account op Bitvavo.
Is er dan toch nog hoop ?!?!?!?

Robert

5100 kost op dit moment 1$ en 66820 is iets meer als een tientje. Koop dan iig een lading opnieuw zodat je niet doodziek wordt als Luna weer hersteld.

Erik

Ik kan mijn Luna wel zien maar ik kan ze niet meer kopen of verkopen, zou mooi zijn dat dat weer kan is toch zuur geld wat afgelopen week in een dag weg is.. hopen dat hij weer iets stijgt en dat Bitvavo de boel weer aanpast

Manisha

Ik heb wel de compensatie vanmorgen gekregen maar waar zijn mijn coins nu..ik kan heel luna niet vinden in bitvavo??

Nicole

Bij mij staat er nog niks.

Pieter

Mijn terra luna 300000 coins zijn ook weg vanmorgen.
Mail gestuurd naar bitvavo en gevraagd netjes terug te storen.
Bitvavo is een correct platform. Dus verwacht dat ze het terug storen.
Zelf hebben een bericht aangegeven dat luna op je account blijft totdat luna weer begint.
Maar luna is omhoog aan het gaan
Kraken binance coinbase zijn tijdelijk gestopt en wachten af op die platform hebbeb hun klanten nog altijd luna staan.
Behoorlijk wat in luna geinvesteerd. Zou graag de kans willen hebben omdat terug te investeren in luna

Paul

Ook hier akelig stil vanuit Bitvavo. Geen “compensatie” ontvangen en geen Luna meer zichtbaar in mijn bitvavo wallet. Gisteren zou mijn luna nog 7k waard zijn geweest maar ja…. Bitvavo heeft weekend

Erik

Luna is nu weer zichtbaar op Bitvavo
… Hoop dat mijn 29k Luna nog iets waard worden

gerard

dit is risico van crypto
je kunt je inzet verliezen heel spijtig maar als je bitcoin koopt voor 45k en loopt terug naar 20k krijg je ook geen vergoeding dat is dan gewoon pech en risico !!!!

ps heb zelf ook crypto en weet hoe frusterend het is

Twan - Thuis

Bij mij was het een gokje, dus van de 1500% plus vandaag heb ik mooi 1000% verdient

Bert

Wat een malse reacties hier. Ik ben pist off. Eerst zolang mogelijk wachten en als de klant nagenoeg niets meer heeft die pauze inlassen, dat is makkelijk compenseren over een bedrag wat nihil is tot niets.

Melroy van den Berg

32 euro aan compensatie. Mag niet klagen. Het koste mij 50 euro om het te kopen.

Melroy van den Berg

Haha geintje. Zoveel krijg je er echt niet op terug hoor! Lol. Ik had jullie wel he?

Nico

Laat dit voor iedereen een grote les zijn! Begin met weinig geld leer het snappen! Ik ben zo ook eens een auto verloren nu al een waterscooter ervan verdiend 😜 als je geen 1/5 uur per dag wil besteden 7 dagen per week vakantie of niet…. Blijf dan ver weg van crypto! Daarbij voeg ik eraan toe leer hoe alles werkt voor je alles verliest… ken meerdere die veel aan luna verloren hebben en waarom? Omdat ze kopen omdat andere het zeiden 😅 ja dan verdien je het om ens te verliezen en geloof me ik ben veel meer verloren omdat ik ook zo stom was..:. Voor iedereen het antwoord ja ze kunnen zomaar jouw munten verkopen en de waarde op dat moment terug geven, dan had je ze niet op een exhange moeten laten staan maar op een ledger of andere exsterne wallet. Dit komt omdat de exhange er vanaf wilt en alles zelf dus verkoopt.

Erwin

Soms win je vaak verlies je. Ik heb voor 2k Luna gekocht en nu maar afwachten. Heb er ook eigenlijk geen verstand van maar de gok is het waard. Laat Luna maar weer stijgen 😀

Abcd

Al die lul verhalen hier hahahah……🤣🤣🤣

) De EURO-waarde ten tijde van de handelstop (13-05-2022 8:20 AM (CEST)) is automatisch gestort op uw account. Dit is zichtbaar in uw transactiegeschiedenis als handmatige bijschrijving.

2) Naast het bovenstaande behoudt u ook uw LUNA coins. Deze kunt u dus ook alsnog verhandelen wanneer de LUNA blockchain herstart is. Uw luna tokens kwamen dus niet te vervallen.

De Terra blockchain is weer operationeel en inmiddels is er genoeg liquiditeit. Wij hebben daarom de handel in de LUNA-EUR market opnieuw gestart. U vraagt zich misschien af wat de huidige waarde van uw LUNA portfolio is, helaas is dit in veel gevallen bijna niks. Waarbij dit een week geleden nog rond de 80,- euro lag voor 1 Luna is de huidige waarde meer dan 3 cijfers achter de komma. Een voorbeeld kan zijn: 0.00040421 euro.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond