Deel dit artikel
-

bol.com breidt directie uit

Bol.com breidt de top van het bedrijf uit met drie directieleden. Daarmee wil het zich volledig kunnen richten op het uitbouwen en positioneren van het bedrijf als handelsplatform voor derden.

De nieuwe directieleden zijn Margaret Versteden, Oscar Hundman en Vincent Weijers. Strikt genomen breidt de directie uit met twee man en krijgt Versteden een andere functie. Zij was directeur Winkels en krijgt in haar nieuwe rol de titel directeur Platform. Daarin richt zij zich volledig op de verdere ontwikkeling van het platform en de netwerkfunctie van bol.com.

Oscar Hundman is per 1 augustus in zijn nieuwe positie verantwoordelijk voor de commerciële operatie van bol.com en Vincent Weijers treedt toe tot de directie. Hij is reeds sinds 1 maart verantwoordelijk voor de logistiek en operatie in de functie van directeur Logistiek & Operatie.

Weijers is de enige die van buitenaf komt. Hij werkte hiervoor bij Mediq als hoofd van de regio’s Benelux en Frankrijk.

De vijf andere directieleden zijn Huub Vermeulen (algemeen directeur), Ellen Coopmans (directeur People), Gert-Jan Janssen (directeur Finance, Operations & Legal), Jurrie van Rooijen (directeur IT) en Boukje Taphoorn (directeur Marketing & Shopping).

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond