Deel dit artikel
-

Bol.com breidt uit met sportkleding

Behoedzaam breidt bol.com zijn kledinghandel uit. Na babykleding liggen er nu ook sportschoenen en -kleren in de schappen. Het volledige aanbod komt van wederverkopers, niet van bol.com zelf.

Klanten in Nederland en België zien het aanbod in de categorie Sport & Vrije Tijd groeien met een 31.000 stuks sportkleding en 24.000 paar -schoenen. In de schappen liggen onder meer bekende merken als Adidas, Asics, Nike en Salomon.

De woordvoerster: “Bij iedere uitbreiding kijken we hoe we dat inrichten, zelf of met derden. In dit geval konden we bouwen op bestaande relaties, met winkels die al andere sportproducten via ons verkopen.”

Ook op het gebied van baby- en peuterkleding werkt bol.com veel samen met partnerverkopers. Ook die winkels beschikken over genoeg specifieke expertise en aanbod om een productgroep te kunnen dragen.

De opening van de sportkledingwinkel op bol.com valt samen met een online veiling van sportmemorabilia. Daaronder een wielervest van Marianne Vos en Theo Bos, een gesigneerd voetbalshirt van Arjen Robben en een gesigneerd olympisch judopak van Henk Grol.

Foto: Thomas8047 (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond