Deel dit artikel
-

bol.com gaat 16 miljoen artikelen zonder verzendkosten leveren aan gebruikers voordeelbundel

Bol.com gaat 16 miljoen verschillende artikelen leveren zonder bijkomende verzendkosten in zowel Nederland als België. Deze dienst is alleen beschikbaar voor klanten die Select afnemen, de voordeelbundel van bol.com.

Normaal bezorgt bol.com alleen gratis bij bestellingen van 20 euro of meer. Select kost 9,99 euro per jaar.

Select-klanten betalen ook geen kosten meer voor de extra bezorgopties Avondbezorging, Zondagbezorging en bezorging binnen een paar uur na bestelling (Vandaag Bezorgd/Vandaag Ophalen). Dat geldt in elk geval voor het assortiment dat bol.com zelf op voorraad houdt in Waalwijk. Dit zijn de ruim 350.000 meest bestelde artikelen die in de winkel te herkennen zijn aan het Select-label.

Ook lanceert bol.com een nieuwe dienst voor Select-klanten: Retour Ophalen. Klanten hoeven de deur niet meer uit om een pakket terug te sturen, want bol.com-partner PostNL gaat retouren van maandag tot en met vrijdag aan huis ophalen. Klanten kunnen dan zelf kiezen uit verschillende ophaalmomenten met een tijdvak van twee uur, tussen 08.00 uur en 12.00 uur en tussen 15.00 uur en 21.00 uur. Retouren die tot 12.00 uur worden aangemeld, kunnen dezelfde middag nog worden opgehaald. Ook deze dienst is gratis.

Retour Ophalen is beschikbaar voor de ruim 4 miljoen artikelen die bol.com zelf via PostNL verstuurt. Deze dienst ging eerder dit jaar al van start als pilot in Amsterdam.

Deel dit bericht

1 Reactie

Joris

NB: € 9,99/jaar is een tijdelijke introductieprijs, ik verwacht dat het binnenkort duurder gaat worden, wanneer er voldoende klanten over de brug zijn gegaan. Zie https://www.bol.com/nl/m/service/select/index.html.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond