Deel dit artikel
-

Brandfield.nl opent vier fysieke winkels

Online sierradenwinkel Brandfield.nl opent vier nieuwe fysieke winkellocaties onder de rivieren. Het bedrijf uit Groningen kon de verkooppunten van Watch! overnemen. Behalve meer winkels in provinciehoofdsteden wordt ook gedacht aan België.

“We hebben al winkels in Groningen en Amsterdam, maar de nieuwe A-locaties in Breda, Eindhoven, Maastricht en Nijmegen zijn wel een bevestiging van onze merknaam”, licht algemeen directeur Marlies Monteban aan deze uitgave toe.

“We verkopen stijlitems. Dan is het toch belangrijk voor klanten om producten te kunnen voelen en beleven. Bovendien kun je in fysieke winkels reparaties en retouren afhandelen of helpen met, bijvoorbeeld, het verwisselen van horlogebandjes.” Los daarvan zorgt iedere nieuw geopende winkel voor vijftien procent meer online omzet in de regio.

Brandfield wil gaan uitbreiden met riemen en headware en bereidt in het Amsterdamse filiaal een nieuw detailconcept voor. Dat opener en toegankelijker ogen dan hoe juweliers nu werken.

De verkoper van horloges, sierraden, zonnebrillen en tassen verwacht dat de omzet dit jaar met dertig procent stijgt tot 21 miljoen euro. Daarvoor genereert het rond de driehonderdduizend transacties, die worden afgehandeld in het eigen distributiecentrum in thuisstad Groningen. Behalve via de eigen site verkoopt het bedrijf ook via wehkamp en bol.com.

Monteban denkt erover om op termijn ook in Antwerpen een fysieke winkel te openen.

Foto: wrote (cc)

Deel dit bericht

3 Reacties

Klaas Koopman - SEO Specialist & Consultant

Brandfield & team ik wens jullie erg veel succes. Dit is wederom een prachtige stap voorwaarts!

sander - Brandfield

Bedankt Klaas!

Lianne

Zijn de brandfield winkels weer vertrokken uit Amsterdam, Maastricht en Nijmegen?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond