Deel dit artikel
-

Candid Group start het nieuwe decennium met opening Rotterdams kantoor

Candid Group, het platform voor media-, technologie- en creatieve bureaus, nam woensdag haar nieuwe kantoorruimte in het centrum van Rotterdam in gebruik. Tegelijk komt de naam Group te vervallen.

De bureaus onder Candid (XXS Amsterdam, Havana Harbor, M2Media, Stroom, The online company, daily dialogues, Vostradamus en BBK Media) behouden ook in het nieuwe kantoor hun autonomie.

Wel is de Rotterdamse habitat op zichzelf een statement over de ambitie van het bedrijf: de 2300m vierkante meter en 1000 vierkante meter die later in 2020 worden opgeleverd, bieden ruimte aan meer dan 250 mensen. In eerste instantie zullen de drie in Rotterdam gevestigde bureaus, Stroom, daily dialogues en Havana Harbor, met 70 man sterk hun intrede nemen in het kantoor.

Het hoofdkantoor van Candid blijft overigens gevestigd in Amsterdam Noord.

De rebranding valt intussen samen met de aanstelling van een nieuw directieteam met Map van Arem, José Evers, Maarten de Vries, Piet Hein Smit, Niels Rijerse en Nico Hilhorst, waarbij Hilhorst zal optreden als managing partner.

Met deze nieuwe structuur vormen Gérard Ghazarian (CEO), Youri van der Mijn (CIO) en Erik van Laar (COO) het bestuur (board of directors) van Candid en zijn hun handen vrij gemaakt om zich te richten op de internationale expansie.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond