Deel dit artikel
-

Carwash Club claimt primeur met volledig geautomatiseerde wasstraat

Carwash Club uit Arnhem claimt een nieuw concept binnen de wereld van autowasstraten. De Carwash Club is namelijk een volledig geautomatiseerde wasstraat die gebruikmaakt van kentekenherkenning.

Bijna elke wasstraat heeft abonnementen waarmee leden onbeperkt kunnen wassen. Dit gaat vaak in de vorm van een ledenpas. Alleen al om deze reden is er vaak personeel nodig bij de wasstraat.

ICIT ontwikkelde voor het Arnhemse bedrijf Mijn Carwash Club. Dit op Symfony gebaseerde portaal maakt het voor klanten inzichtelijk welke abonnementen zij hebben en hoeveel wasbeurten zij hebben gehad.

Wanneer een klant met een actief abonnement naar de Carwash Club rijdt, registreert een camera het kenteken van de auto. De server bepaalt met behulp van de camera of het kenteken een actief abonnement heeft of niet.

Wanneer een auto geen abonnement heeft is er ook de mogelijkheid van een eenmalige wasbeurt. De klant kan een contactloze betalen doen met pinpas of smartphone, door middel van een Payter Terminal (pinapparaat).

Deel dit bericht

1 Reactie

MB

mooi…
supersnel online een abonnement afsluiten en auto wordt netjes gewassen, maar…..
als je volgens hun voorwaarden opzegt per mail wordt het ineens wel heel stil…
ik hoop dat het opstartproblemen zijn, toch carwashclub ! ??
MB

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond