Deel dit artikel
-

Communicatie- en ontwerpbureau OSAGE wordt onderdeel van Happy Horizon

Creatief digitaal bureau Happy Horizon versterkt zich in de regio Amsterdam en Utrecht met communicatie- en ontwerpbureau OSAGE. Er komen 55 specialisten op het gebied van interactie en communicatie bij.

Beide partijen vonden elkaar in het gezamenlijke doel om dienstverlenende organisaties nog beter te helpen om ‘effectief te communiceren’.

OSAGE, met vestigingen in Amsterdam en Utrecht, zocht naar een gelijkgestemde partner om zijn stevige positie bij de overheid en het onderwijs verder te versterken.

Harrie Kuijpers, één van de oprichters van OSAGE, zegt dat gedrag en data steeds belangrijker worden bij het realiseren van effectieve communicatie. ‘Via Happy Horizon krijgen we toegang tot de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van marketing, communicatie en development. Dit helpt ons om complexe vraagstukken van onze klanten nog beter te kunnen beantwoorden.’

Happy Horizon werkt onder meer voor Shimano, Luxaflex, Xenos, Eneco, Het Nederlandse Rode Kruis, Grando Retail, A-Z Barbecue, Continu, Pets Place, Warner Music, Fatboy, Trendhopper, Expert, CSU, Kwantum en Nierstichting.

OSAGE werkt onder meer voor Politie, Belastingdienst, Rijksoverheid, De Nederlandse Bank Gemeente Amsterdam, CBR, Prorail, DigiD, A.S.R., Sociale Verzekeringsbank, Only Human, Saxion en BAM infrarail.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond