Deel dit artikel
-

Conflict dreigt tussen Ziggo en FOX Sports

Er dreigt weer een conflict over de doorgifte van betaalzender FOX Sports, dit keer heeft het bedrijf het aan de stok met kabelaar Ziggo.

Volgens de Telegraaf loopt in het voormalige UPC-gebied het doorgifte contract met FOX Sports na dit voetbalseizoen af. Ziggo zou dat contract niet willen verlengen omdat het contract in de rest van het Ziggo-gebied nog doorloopt tot 2020.

Ook zou Eredivisie Media & Marketing (EMM), waaronder FOX Sports valt, Ziggo een duurder contract hebben voorgeschoteld.

Komt er geen oplossing, dan kunnen vanaf volgend seizoen steden als Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven zonder de sportzender komen te zitten. Ook de gang naar de rechter wordt niet uitgesloten.

Vorig jaar hield Ziggo zich nog onzijdig van het gekibbel tussen diverse kabelaars en telecombedrijven over de voortzetting van het contract met FOX. Toen kwam er voor de meeste bedrijven alsnog een oplossing.

Deel dit bericht

2 Reacties

Paul

Het contract van Ziggo met Fox voor het voormalig UPC gebied is nog steeds rechtsgeldig en loopt per 1 augustus af. Dat Ziggo en UPC zijn samen gegaan doet daar niets aan af. Een gang naar de rechter lijkt mij daarom kansloos.

Kevin

Wat een gezeik,

Ik hoop dat de rechten nog eens naar ziggo sport gaan dan hebben we alles op één zender

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond